Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5030943123875
Vare Nr.: 280639
Titel: Need for Speed Unbound
Varegruppe: Xbox Series X
Genre: Racing
Sprog: 
Lager: 0
Fjernlager: 24
Tilstand: Ny
Udgiver: Electronic Arts
 Pris: 258,00 DKK
 


Verden er dit lærred i Need for Speed™ Unbound. Bevis, at du har det, der skal til for at vinde The Grand, Lakeshores ultimative street racing-udfordring. I løbet af fire intense ugers løb kan du tjene penge nok til at deltage i de ugentlige kvalifikationer, slå konkurrenterne og sætte dit præg på gaderacerscenen, mens du overgår og overliste politiet. Pak din garage med præcision-tunede, brugerdefinerede forlystelser og lys op i gaderne med din unikke stil, eksklusive pasformer og et levende globalt soundtrack, der støder i hvert hjørne af verden. Udtryk dig selv fuldt ud med de friskeste nye kunststile og signatur-tags, der repræsenterer, hvad du handler om. Med separate single- og multiplayer-kampagner leverer denne seneste udgave af Need for Speed™-franchisen fra Criterion Games™ timevis af elektrisk, adrenalinpumpende action.

VERDEN ER DIT LÆRED
Graffiti kommer til live i Need for Speed™ Unbound med en helt ny, unik visuel stil, der blander elementer fra den friskeste street art med de mest realistisk udseende biler i Need for Speed™-historien. Få adgang til et helt nyt værktøjssæt med højenergiske visuelle og lydeffekter til at udtrykke dine kørefærdigheder, inklusive Burst Nitrous, en ny boosttaktik, der giver et svimlende sus af hastighed.

START NEDERST, LØB TIL TOPPEN
For at komme til toppen skal du tage risici. Vælg, hvordan og hvornår du vil sætte det hele på spil, trække store drifter på gaden, overgå politiet eller placere sidevæddemål med din egen indtjening mod rivaliserende racerløbere. Tid er penge, så find den hurtigste måde at tjene penge nok til at deltage i de ugentlige kvalifikationer og nå Lakeshores ultimative løb, The Grand.

LØB DISSE GADER
Jo mere du kører, jo mere opbygger du varme. Mens politiet hober sig på presset, skal du træffe taktiske beslutninger ved hjælp af ny flugtmekanik for at tage kontrol over jagten. Løber du fra politiet, kæmper du direkte mod dem eller gemmer du dig i Lakeshores undergrund? Løb disse gader, og du vil høste frugterne.

UDTRYK DIG MED FULDE FUNKTIONER
Træk op til et Meetup og vis din unikke stil frem med hundredvis af kosmetiske genstande at vælge imellem, inklusive eksklusivt udstyr fra nogle af verdens mest banebrydende modeinnovatorer. Udvid det udseende til din tur, forvandl dine biler med unikke wraps og cutaways for den ultimative legendariske skik. Og når du tager først, så glem ikke at stunt i konkurrencen med dine egne personlige vinderstillinger.

FIND FRIHED I FLOWET
Oplev banebrydende kunstnere fra hiphop-verdenen og dens globale fortolkninger med et genre-trodsende soundtrack ledet af A$AP Rocky og AWGE. Det originale partitur, der kanaliserer internationalt forskelligartede udtryk for hiphop, er komponeret af Brodinski - den innovative franske producer, der byggede en forbindelse mellem europæisk techno og Atlanta trap-scenen - for at legemliggøre den undergrundskultur, der løber gennem hjertet af Lakeshore.