Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 3512899124448
Vare Nr.: 280302
Titel: Aliens: Fireteam Elite
Varegruppe: Xbox Series X
Genre: Action
Sprog: 
Lager: 0
Fjernlager: 50
Tilstand: Ny
Udgiver: Solutions 2 GO
 Pris: 242,00 DKK
 


2202. Et mystisk nødkald omdirigerer din Marine Assault Unit til LV-895 i de ydre kolonier, hvor dødbringende Xenomorph-legioner, skjulte virksomhedshemmeligheder og ældgamle rumvæseneruiner venter på din ankomst.

Aliens: Fireteam, der foregår i det ikoniske Alien-univers, er et samarbejdende tredjepersons overlevelsesskydespil, der kaster dit ildhold af hærdede marinesoldater ind i en desperat kamp for at begrænse Xenomorph-truslen.

Stå op mod bølger af skræmmende Xenomorph og Weyland-Yutani syntetiske fjender sammen med to spillere eller AI-holdkammerater, mens du og dit brandteam desperat kæmper dig vej gennem fire unikke kampagner, der introducerer nye historielinjer til Alien-universet. Skab og tilpas din egen Colonial Marine ved at vælge mellem en lang række klasser, våben, udstyr og frynsegoder, mens du kæmper mod overvældende odds i denne hjertebankende overlevelsesskydeoplevelse.

DEN ULTIMATE JAGT
Spil en central rolle i de episke begivenheder, der finder sted 23 år efter den originale Alien-trilogi som en kolonialmarine stationeret ombord på USS Endeavour, og kæmper mod frygtindgydende Xenomorph-trusler.

OVERLEV HIVET
Mød overvældende odds mod over 20 fjendetyper, inklusive 11 forskellige Xenomorphs langs den evolutionære skala fra Facehuggers til prætorianere, der hver er designet med deres egen intelligens til at overfalde, overliste og udrydde sårbare marinesoldater.

TILPASSER DIT FIRETEAM
Vælg mellem fem unikke klasser - Gunner, Demolisher, Technician, Doc og Recon - hver med deres egne specielle evner og karakterfrynsegoder. Brug et omfattende arsenal af 30+ våben og 70+ mods/vedhæftede filer i din indsats for at udrydde Alien-truslen.