Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 4020628706388
Vare Nr.: 280025
Titel: Maneater
Varegruppe: Xbox Series X
Genre: Action Adventure
Sprog: Engelsk
Lager: 0
Fjernlager: 74
Tilstand: Ny
Udgiver: Blindside Interactive
 Pris: 235,00 DKK
 
Køb produktet


Bliv MANEATER

Oplev den ultimative magtfantasi som havets rovdyr - en skræmmende HAJ! Maneater er en singleplayer, open world action RPG (ShaRkPG) hvor DU er hajen. Begyndende som en lille hajpuppe har du til opgave at overleve den barske verden, mens du spiser dig op ad økosystemet. For at gøre dette vil du udforske en stor og varieret åben verden, der møder forskellige fjender - både mennesker og dyreliv. Find de rigtige ressourcer, så kan du vokse og udvikle dig langt ud over, hvad naturen havde til hensigt, så spilleren kunne skræddersy hajen til deres legestil. Dette er heldigt, for for at hævne dig på den grusomme fisker, der blev adskilt, vil du udvikle dig til en massiv haj, et toppunkt rovdyr af legender. Spise. Udforske. Udvikl dig.

Unik historie

Spil gennem en fuld fortællende, historibaseret kampagne fortalt af Chris Parnell (Rick og Morty, Saturday Night Live, 30 Rock) og sæt dig på baggrund af et reality-tv-show.

Mangfoldig, overbevisende kamp

Kæmp mod vildtlevende dyreliv, herunder andre apex-rovdyr, eller kæmp mod forskellige typer menneskelige jægere, der spænder fra bydronkere helt op til kystvagten.

Evolve Into a Legend

Fodre mennesker og dyreliv for at dyrke din haj, og find hajbytte for at udvikle din haj ned ad flere mulige stier.

Udforsk Golfen

7 store regioner, herunder bugten ved bugten, resortstrande, industrielle dokker, det åbne hav og meget mere. Oplev en levende verden med en hel dag/nat cyklus.