Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5060050940201
Vare Nr.: 15768
Titel: Animaniacs The Great Edgar Hunt
Varegruppe: Xbox
Genre: Action
Sprog: Engelsk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Ignition
 Pris: 91,00 DKK
 
Køb produktet


I 1930 (eller, 1929 - der er en lille dicrepancy som den officielle dato), i et forsøg på at bringe skøre underholdning til masserne, den Warner Brothers Animaation team indledt skabe nogle nye figurer til deres fans. Warner Brothers (og søster) er født, men de var alt for skøre og ude af kontrol at dukke op i funktionen tegnefilm, men alt for sød til at gøre op med helt, så Warner spærret inde i vandtårnet på film partiet og tog afstand deres eksistens ... indtil nu ....

Det er Edgar tid og alle i Hollywood er spændt. Men en mørk sky driver over lametta byen, når alle Edgars er stjålet.

Spillerne Målet er at finde 30 Edgars fordelt på 6 spilverdener. Edgars kan findes ved at løse problemer, hjælpe karakterer af besejre bosser. Der er flere Edgars i hvert spil verden og 3 af dem er samlet på samme måde hver gang - ved at finde 100 og 200 tema pickupper i denne omgang verden og ved at finde og demaskering kylling Boo. Styring Yakko skal spilleren først redde Wakko og Dot inden da går på at mødes CC Deville i den endelige kamp. Hver karakter har forskellige kompetencer og alle tre figurer skal udnyttes rigtigt til at lykkes.

Game funktioner

  • Det er Edgar tid og alle i Hollywood er spændt. Men en mørk sky driver over lametta byen, når alle Edgars er stjålet.
  • Spillerne Målet er at finde 30 Edgars fordelt på 6 spilverdener. Edgars kan findes ved at løse problemer, hjælpe karakterer af besejre bosser. Der er flere Edgars i hvert spil verden og 3 af dem er samlet på samme måde hver gang - ved at finde 100 og 200 tema pickupper i denne omgang verden og ved at finde og demaskering kylling Boo. Styring Yakko skal spilleren først redde Wakko og Dot inden da går på at mødes CC Deville i den endelige kamp. Hver karakter har forskellige kompetencer og alle tre figurer skal udnyttes rigtigt til at lykkes.