Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 0819976027795
Vare Nr.: 260767
Titel: Bloodrayne: Revamped (Limited Run) (Import)
Varegruppe: Playstation 5
Genre: Action
Sprog: 
Lager: 0
Fjernlager: 50
Tilstand: Ny
Udgiver: Ziggurat Interactive
 Pris: 598,00 DKK
 


Ved begyndelsen af Anden Verdenskrig er Rayne blevet rekrutteret som agent for The Brimstone Society - et tophemmeligt broderskab, der jager og ødelægger overnaturlige trusler mod menneskeheden. Rayne begiver sig ud på to missioner med fem års mellemrum, som viser sig at være forbundet af en uhyggelig mand, der har søgt verden efter magtfulde okkulte relikvier for at skabe en ny tidsalder med dominans for Det Tredje Rige.

I dette frenetiske og blodige tredjepersonsskydespil, der udløste den ikoniske rødhårede femme fatale i verden, kæmper dhampiren Rayne mod rædselsvækkende væsner og horder af soldater med en række vampyrevner og kraftfulde våben. Skær og skyd dig akrobatisk vej gennem Louisianas sumpe, de hule dybder af en minedrift i Argentina og et ruinerende tysk slot. Oplev Raynes oprindelse gennem hendes første missioner for Brimstone Society i denne forbedrede version af horror-action-klassikeren.

BloodRayne er en dræbermaskine. Brimstone Society opfordrer denne halvt vampyr, halvt menneskelige agent til at påtage sig to missioner i årene mellem verdenskrigene. Roden til disse missioner er en mand, der søger efter magtfulde okkulte artefakter, der ville bringe Tyskland ind i en ny tid med dominans. Som BloodRayne skal du stoppe denne mands nazistiske elitehær i at frigive terroriserende væsner til verden. Med nærkampsangreb, våben og blodsugende evner vil dine fjender ikke have en chance.