Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 8057168507836
Vare Nr.: 260734
Titel: Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged (Day 1 Edition)
Varegruppe: Playstation 5
Genre: Racing
Sprog: 
Lager: 0
Fjernlager: 500
Tilstand: Ny
Udgiver: Milestone S.r.l
 Pris: 467,00 DKK
 


VI GJORDE DET IGEN!

Hvis du syntes, det første kapitel var fantastisk, så spænd op, for vi vil blæse dig omkuld med utrolige nye funktioner!

FLERE HJUL TIL DIN SJOV

Først og fremmest: Få plads på din virtuelle hylde, for du kan få adgang til mere end 130 køretøjer og endnu flere varianter! Ja, ikke kun Hot Wheels™ Originals, men også Hot Wheels™ Monster Trucks og køretøjer fra underholdningsverdenen. Nu kan du også køre på motorcykler og ATV'er, hver med deres egen unikke racerstil til at tage på hver bane på den mest strategiske måde!

Et helt nyt system vil definere køretøjernes kategori, som kan opgraderes med det dedikerede færdighedstræ, der direkte vil påvirke deres ydeevne. Se din bil blive ustoppelig!

NYE STEDER AT RINGE HJEM

Uanset om det er baghaven til et hus i forstæderne eller en minigolfbane i en landsby i det vilde vesten, vil dine baner være omgivet af de mest fantastiske miljøer!

Oplev 5 splinternye steder, mestr deres hemmeligheder, og du vil føle dig hjemme både der og på podiet.

Nye terræner er endnu en fantastisk ny indgang, der vil gøre dine løb endnu mere spændende og udfordrende. Græs, sand og mere vil direkte påvirke håndteringen af køretøjet – noget du skal huske på, når du vælger din tur. Strategi spiller en endnu større rolle nu!

VIS DINE FREMTNINGER FREM

Før du imponerer dine modstandere med en fantastisk sejr, skal du lade dem være målløse med skøre nye træk! Ud over Drift og Boost kan du nu vise din Lateral Dash og Single eller Double Jump frem. Brug dem klogt og på det rigtige tidspunkt til at støde ind i dine rivaler og sparke dem af banen ... eller simpelthen for at undgå disse barrierer!

Og med de nye Jumps kan du springe foran trafikken og også finde nye hemmelige genveje!

LIGE SÅDAN DU KAN lide det

Er du en vovehals, der forvandler hvert løb til ren adrenalin? Eller måske er du typen, der godt kan lide at teste deres grænser? Sagde du "fan af store nedbrud"? Nå, HOT WHEELS UNLEASHED 2 - Turbocharged™ bringer alt det og meget mere til bordet. Forskellige spiltilstande, uanset hvad "sjov" betyder for dig, offline og online.

SLIP DIN KREATIVITET løs!

De mest anerkendte redaktører er tilbage! Skab sporet af dine drømme med den kraftfulde Track Editor, eller brug de bedste kreationer fra fællesskabet!

Og selvfølgelig kræver smukke baner fantastiske biler. Den nye og forbedrede Livery Editor er, hvad du har brug for: Med nye værktøjer som Stickers Editor kan du designe og gemme mønstre og former for at skabe dit mesterværk. Vi er sikre på, at den bedste kommer fra din fantasi!

DET ER EN HELT NY HISTORIE

Bogstaveligt talt. Den nye kampagnetilstand byder på et helt nyt og originalt historiedrevet eventyr! Byen er under angreb, og kun du kan redde den fra skabningerne. Hvordan? Nemt – vinde spændende dedikerede løb og udfordringer! OK, det bliver faktisk ikke så nemt... men det bliver helt sikkert spændende! Så gør dig klar til ikke bare at være en vinder, men en rigtig helt!