Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 3391892020557
Vare Nr.: 260733
Titel: Sword Art Online: Last Recollection
Varegruppe: Playstation 5
Genre: Role-Playing
Sprog: 
Lager: 0
Fjernlager: 50
Tilstand: Ny
Udgiver: Bandai Namco
 Pris: 504,00 DKK
 


Oprindeligt baseret på en roman af Reki Kawahara, Sword Art Online er en anerkendt anime-serie, der følger eventyrene for dens unge hovedperson, Kirito, inden for næste generation af Virtual Reality Massively Multiplayer Online Rollespil kendt som Sword Art Online.

Dette seneste bidrag i serien er baseret på en helt ny "War of Underworld"-historie, der er unik for dette spil og indeholder flere karakterer og episoder end nogensinde før for at skildre en anden indstilling end kildematerialet og anime.< br>
Historie

Hvis Kirito og Eugeo var her...

Truslen om udslettelse nærmer sig Underworld, en virtuel verden designet til at føde den suveræne AI kendt som A.L.I.C.E.

"Den endelige stresstest" tjente som begyndelsen på slutningen... Porten, der adskiller det menneskelige rige og det mørke territorium, er blevet smidt åben, hvilket har fået krigens skygge til at blive kastet over de to riger.

Netop da brager en mørk ridder ledsaget af en ung pige gennem porten før Kirito og hans ledsagere...

"Hvad er forskellen på, at verden slutter, og at jeg dør?" Hvem er denne pige, der tilsyneladende er bestemt til at møde en tragisk skæbne og i sidste ende bringer en uundgåelig "afslutning" på alle ting?

Med svarene på sådanne spørgsmål indhyllet i mystik er en fortælling om selve livet ved at udfolde sig...