Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5056208813817
Vare Nr.: 260693
Titel: Sniper Elite 5
Varegruppe: Playstation 5
Genre: Action
Sprog: 
Lager: 0
Fjernlager: 33
Tilstand: Ny
Udgiver: Rebellion
 Pris: 407,00 DKK
 


Som en del af en hemmelig US Rangers-operation for at svække Atlantikwall-befæstningen langs Bretagnes kyst, får Karl kontakt med den franske modstand. Snart afslører de et hemmeligt nazistisk projekt, der truer med at afslutte krigen, før de allierede overhovedet kan invadere Europa: Operation Kraken. Det er Karls mission at udelukke de højtstående nazistiske officerer og afslutte Operation Kraken én gang for alle.

Baseret på placeringer i den virkelige verden fra Frankrig i 1944 er de nye spilkort de største og mest fordybende i franchisens historie med det nye gennemløbssystem, der tilbyder spillerne en endnu større sandkasse af muligheder, når det kommer til at fjerne deres mål. Du kan endda invitere en ven til at hjælpe dig på din mission med forbedrede samarbejdsmuligheder.

Sniper Elite 5 fortsætter franchisens uovertrufne taktiske snigskytteoplevelse komplet med utrolig ballistik og forbedret kill cam, der tager den genredefinerende funktion til næste niveau. Nye tilpasningsmuligheder giver dig mulighed for at justere din riffel, andre våben og ammunition, så de passer til missionen og din spillestil.

EKSPANSIV KAMPAGNE
Mange steder i den virkelige verden er blevet fanget ved hjælp af fotogrammetri til at genskabe et levende, fordybende miljø, og flere infiltrations- og udvindingspunkter og dræbende mål giver et helt nyt perspektiv på hver mission. Tag på det nazistiske plot solo eller arbejd med en partner med forbedret co-op-mekanik, der giver dig mulighed for at dele ammunition og genstande, give ordrer og helbrede hinanden.

AVANCERET GUNSPIL FYSIK OG TRAVERSAL
Brug ziplines, glid ned ad skråninger og smut langs afsatser for at nå det perfekte udsigtspunkt, eller for at snige dig forbi en skarpøjet udkigspost. Tag hensyn til riffel- og løbsmuligheder sammen med tyngdekraft, vind og puls, mens du retter dig mod målet.

HØJKALIBER TILPASNING
Brug arbejdsborde til at tilpasse og opgradere stort set alle aspekter af dit våben – skift kikkert, lagre, løb, magasiner og mere. Rifler, sekundære og pistoler har alle et stort udvalg af muligheder. Oven i købet kan du vælge den ammunition, der passer til dit mål, fra panserbrydende helt ned til ikke-dødelig.

INVASIONS-TILSTAND – KAMPAGNEFALD I PvP OG CO-OP
Invader en anden spillers kampagne som en Axis-sniper, og deltag i et dødbringende spil med kat og mus, hvilket giver en ny dimension til udfordringen, mens du forfølger dit bytte. Alternativt kan du som Karl ringe efter assistance og få endnu en snigskytte til at komme ind for at hjælpe dig ud af en vanskelig situation.

TÆNDT ADVERSIAL MULTIPLAYER
Tilpas din karakter og loadout og tjen XP, medaljer og bånd, mens du tager på intenst konkurrencedygtige 16 spillere kampe, der virkelig vil teste dine skarpskydningsevner. Hvis co-op er mere din stil, kan du slå dig sammen med op til 3 andre spillere mod bølger af fjender i Survival-tilstand.

ENHANCED KILL CAM
Mere realistisk og uhyggeligt end nogensinde før, det varemærke røntgendræbende kamera vender tilbage og viser dig den sande ødelæggende kraft af hvert skud. Knogler afleder kugler uforudsigeligt og river en ny vej gennem fjendens kroppe. SMG'er og pistoler kan også udløse kill cams, inklusive flere skud i dramatisk slowmotion.