Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5060264378920
Vare Nr.: 260667
Titel: Fresh Start
Varegruppe: Playstation 5
Genre: Simulator
Sprog: 
Lager: 0
Fjernlager: 50
Tilstand: Ny
Udgiver: Merge Games
 Pris: 326,00 DKK
 


Fresh Start er et afslappende singleplayer-spil, hvor du begiver dig ud på en mission for at rydde op i verden og genoprette naturen til sin friske og farverige form. Se, hvordan verden forandrer sig foran dine øjne, mens du hjælper dyr, løser gåder og dyrker planter omkring dig.

Rejs over hele verden og giv den en frisk start, den fortjener!

Funktioner:

REDD VERDEN OMKRING DIG!
En vidunderlig maskine er blevet lagt i dine hænder - en kombination af en støvsuger og en vandslange! Mens du rejser rundt i verden, vil du være i stand til at vaske bunker af mudder og snavs væk fra jordens overflade. Alt opsuget og indsamlet affald kan derefter genbruges til værdifulde oplevelsespunkter.

UDVÆK DINE FERDIGHEDER!
Mens du samler erfaringer fra at genoprette verden, kan du vælge at bruge dem på en række opgraderinger fra færdighedsbutikken. Dine hårdt optjente erfaringspoint kan bruges til at gøre dit arbejde mere effektivt.

VAND DE TØRREDE PLANTER, OG BRING DERES SKØNHED TILBAGE
Brug vandets kraft til at bringe tørre og døde planter til live igen. Spray dem, der lige spirer for at hjælpe dem med at blomstre i fuld kraft! Husk - det er ikke kun planter, der har brug for vand for at komme tilbage til livet!

HJÆLP ANDRE OG FÅ VENNER!
Når du rejser rundt i verden, vil du møde nogle søde, unikke venner i nød! Brug dine færdigheder til at bringe trøst og lykke tilbage i deres liv, og du vil hurtigt få deres taknemmelighed og venskab.

SØG EFTER MYSTERISKE GENSTANDE OG LØS GÅDER
Det er ikke så enkelt, som du tror - bortset fra at rense verden, er der missioner, der venter på dig hvert sted, din rejse tager dig til. Find puslespilselementer og mekanismebrikker skjult på kortene for at reparere dine rejsekøretøjer. Saml madautomater for at fodre sultne dyr. Afdække helligdomme, campingpladser og mere, mens du rejser og hjælper naturen over hele kloden!