Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 8437024411338
Vare Nr.: 260666
Titel: Shame Legacy: The Cult Edition
Varegruppe: Playstation 5
Genre: Action Adventure
Sprog: 
Lager: 0
Fjernlager: 100
Tilstand: Ny
Udgiver: Destructive Creations
 Pris: 357,00 DKK
 


Shame Legacy er en førstepersons overlevelses-gyser, der foregår i en forladt kultistlandsby fra det 19. århundrede. Du skal forsøge at overleve ved at bruge stealth- og flugtmekanik, løse gåder og afdække din forbindelse til den mystiske situation, du befinder dig i. I mellemtiden truer en uhyggelig fare nærmere...

Når du vågner forvirret over hvad der svarer til en konvention om vredeshåndtering fra det 19. århundrede, indser du hurtigt, at: 1, En jagt finder sted, og 2, Du er byttet, de jager.

Din families arv ser ud til at have indhentet dig, men måske ikke på den måde, du havde forventet. Tilsyneladende betyder det at modtage en arv ikke altid fancy yachter.

Hvis du har noget håb om at overleve og optrevle mysteriet, skal du bevæge dig lydløst og undgå al kontakt. Landsbybeboerne er over det hele og leder efter dig, og de vil være forbandet hurtigt på dig, hvis de ser eller hører dig...

Din mentale evne vil være nyttig, når du løser gåder. Det vil din stok også, som også fungerer som et defensivt våben til at afværge angribende landsbyboere. En meget miljøvenlig tilgang til at maksimere aktiver.

At blive opdaget behøver ikke at være verdens undergang, hvis du er hurtig nok og kan holde dine nerver i skak. Efter lige at være vågnet op, ville landsbylægen have nogle hårde ting at sige om din helbredstilstand og stressresistens. Hvis du befinder dig tæt på kanten, er der altid lettelse at hente. Ansvarsfraskrivelse: Dette er ikke en medicinreklame.