Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 3307216216629
Vare Nr.: 260513
Titel: Tom Clancy's Rainbow Six Extraction
Varegruppe: Playstation 5
Genre: Action
Sprog: Engelsk
Lager: 0
Fjernlager: 23
Tilstand: Ny
Udgiver: Ubi Soft
 Pris: 216,00 DKK
 
Køb produktet


For tre år siden, i den maleriske by Truth or Consequences, styrtede en meteor ned over et samfund i New Mexico og frigav en ukendt parasit. En håndfuld operatører fra Tom Clancy's Rainbow Six Siege slog sig sammen og indeholdt tilsyneladende den mystiske parasit under det første udbrud.

Uventet er Chimera-parasitten pludselig dukket op igen på flere steder i USA, dødeligere end nogensinde og spredte sig hurtigt. For at overvåge parasitten og forberede enhver fremtidig trussel, Rainbow Exogenous Analysis & Containment Team (REACT), en højt specialiseret og udstyret organisation ledet af Eliza "Ash" Cohen, Dr. Elena "Mira" Álvarez og Jordan "Thermite" Trace , blev oprettet.

Næsten intet er kendt om den udviklende parasitt, og REACTs håndudvalgte operatører er de eneste, der er egnede til at engagere sig, skubbe tilbage og lære om denne dødelige nye trussel. Det er din mission at konfrontere de mystiske skabninger, kendt som Archæns, som nu er mere dødelige end nogensinde før. Deployering i indeslutningszoner med den rigtige kombination af gadgets, gear og teamwork vil være en integreret del af indsamlingen af ??den nødvendige information for at stoppe dem. Med hver indtrængen vil du stå over for det svære valg at skubbe dybere eller trække ud, mens du håber på at redde operatørerne i dit hold fra at gå MIA.

Forbered dig på at starte på spændende, udfordrende og ofte uforudsigelige missioner, mens du og dit hold risikerer alt sammen, hver gang du træder ind i indeslutningszonen.