Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 3391892023596
Vare Nr.: 260279
Titel: No Man's Sky
Varegruppe: Playstation 5
Genre: Action Adventure
Sprog: Engelsk
Lager: 0
Fjernlager: 168
Tilstand: Ny
Udgiver: Hello Games
 Pris: 299,00 DKK
 
Køb produktet


Inspireret af eventyret og fantasien, som vi elsker fra klassisk science-fiction, præsenterer No Man's Sky dig en galakse at udforske, fyldt med unikke planeter og livsformer og konstant fare og handling.

I No Man's Sky er hver stjerne lyset fra en fjern sol, hver kredset af planeter fyldt med liv, og du kan gå til enhver af dem, du vælger. Flyv glat fra det dybe rum til planetariske overflader uden belastningsskærme og uden begrænsninger. I dette uendelige procesgenererede univers opdager du steder og væsner, som ingen andre spillere har set før - og måske aldrig igen.

Gå ud på en episk rejse
I midten af ??galaksen ligger en uimodståelig puls, der trækker dig på en rejse mod den for at lære kosmos sande natur. Men når du står over for fjendtlige skabninger og hårde pirater, ved du, at døden koster, og overlevelse vil være nede på de valg, du træffer over, hvordan du opgraderer dit skib, dit våben og din dragt.

Find din egen skæbne
Din rejse gennem No Man's Sky er op til dig. Vil du være en kriger, der går på de svage og tager deres rigdom eller tager pirater ud for deres dusør? Magt er din, hvis du opgraderer dit skib til hastighed og våben.
Eller en erhvervsdrivende? Find rige ressourcer i glemte verdener, og udnyt dem til de højeste priser. Invester i mere lastrum, så høster du store belønninger.
Eller måske en opdagelsesrejsende? Gå ud over den kendte grænse og opdag steder og ting, som ingen nogensinde har set før. Opgrader dine motorer til at springe længere og styrk din dragt til at overleve i giftige miljøer, der vil dræbe de uforsigtige.

Del din rejse
Galaksen er et levende vejrtrækningssted. Handelskonvojer rejser mellem stjerner, fraktioner kæmper for territorium, pirater jager det uforsigtige, og politiet ser nogensinde på. Hver anden spiller bor i den samme galakse, og du kan vælge at dele dine opdagelser med dem på et kort, der spænder over kendt rum. Måske vil du se resultaterne af deres handlinger såvel som dine egne...