Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5055277039289
Vare Nr.: 260067
Titel: Yakuza: Like a Dragon
Varegruppe: Playstation 5
Genre: Role-Playing
Sprog: Engelsk
Lager: 0
Fjernlager: 296
Tilstand: Ny
Udgiver: SEGA Europe
 Pris: 261,00 DKK
 
Køb produktet


RISE FRA ROCK BOTTOM

Ichiban Kasuga, en lavtstående grunt af en lavtstående yakuza-familie i Tokyo, står over for en 18-årig fængselsstraf efter at have taget faldet for en forbrydelse, han ikke begik. Mister aldrig troen, tjener han loyalt sin tid og vender tilbage til samfundet for at opdage, at ingen ventede på ham udefra, og hans klan er blevet ødelagt af den mand, han respekterede mest.

Forvirret og alene begiver han sig på en mission for at opdage sandheden bag sin families forræderi og tage sit liv tilbage og blive en usandsynlig helt for byens udstødte på sin rejse.

NIVEAU OP FRA UNDERDOG TIL DRAGON I DYNAMISK RPG-BEKÆMPELSE

Oplev dynamisk RPG-kamp som ingen andre. Skift mellem 19 unikke job lige fra Bodyguard til Musician, og brug slagmarken som dit våben. Tag flagermus, paraplyer, cykler, vejskilte og alt andet til din rådighed for at knække nogle kranier!

INDGIV UNDERVERDENS SPILPLADS

Når du ikke har travlt med at baske hoveder, kan du slappe af ved at slå den lokale arkade op for nogle klassiske SEGA-spil, konkurrere med lokalbefolkningen i et ikke-spærret gokart-løb omkring Yokohama, gennemføre 50 unikke underhuse eller bare tage landskabet i en moderne japansk by. Der er altid noget nyt rundt om hjørnet.