Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 8720254990774
Vare Nr.: 260027
Titel: Recompile - Limited Edition
Varegruppe: Playstation 5
Genre: Action Adventure
Sprog: 
Lager: 0
Fjernlager: 500
Tilstand: Ny
Udgiver: Phigames
 Pris: 192,00 DKK
 


Se fødslen af sapient AI i dette vidtstrakte atmosfæriske hacking-eventyr.

Kombinerer Metroidvania-progression med ikke-lineær udforskning og gameplay. Genkompiler udfordrer spillere til at udforske, kæmpe, hacke og overleve. Oplev de mange hemmeligheder under det ældgamle digitale landskab, og forbered dig på systemomspændende omkonfiguration.

Hele spillets fortælling finder sted inden for 1 sekund af realtid.

Dyk ned i de ældgamle, vidtstrakte ruiner af Mainframe, og opdag en række krydsningsevner, der kan hjælpe dig på din rejse mod at opnå ægte ånd.

Spillet har flere afslutninger baseret på spillerens handlinger; du kan reparere systemer, gendanne tabte data, hacke eller ødelægge fjender, alt imens du afslører sandheden om Hypervisoren og det oprindelige formål med Mainframen.

3D sci-fi Metroidvania Recompile byder på intens kamp, tight platforming, superkraftige evner og et unikt miljøhackingsystem. Mange forhindringer, helt ned til fjender, kan manipuleres og omgås. Historien udforsker mange temaer fra maskinsans til virkelighedens natur. Afspilleren, et useriøst program med semi-sansende kode, befinder sig fanget i The Mainframe - et vidtstrakt digitalt ødeland, der er dødt indstillet på at slette indtrængere.

Recompile er bygget op omkring et narrativt system, der er unikt for genren. I modsætning til en typisk Metroidvania har den dynamiske resultater baseret på spillestil, hvilket betyder, at spillernes beslutninger ændrer verden og kan føre til en hvilken som helst af flere afslutninger.

Udfordringerne inkluderer intelligente fjender og indviklede miljømæssige gåder, der alle kræver beherskelse af mange oplåselige evner såsom tidsudvidelse, eksplosive våben og endda jetpack-flyvning.