Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 3307216174165
Vare Nr.: 260014
Titel: Assassin's Creed Valhalla
Varegruppe: Playstation 5
Genre: Action Adventure
Sprog: Engelsk
Lager: 0
Fjernlager: 239
Tilstand: Ny
Udgiver: Ubi Soft
 Pris: 239,00 DKK
 
Køb produktet


BYG DIN EGEN VIKING LEGEND

Bliv Eivor, en mægtig Viking-raider, og før din klan fra Norges barske bredder til et nyt hjem midt i de frodige landbrugsjord i England fra det 9. århundrede. Udforsk en smuk, mystisk åben verden, hvor du vil møde brutale fjender, angribe fæstninger, opbygge din klans nye bosættelse og skabe alliancer for at vinde ære og optjene en plads i Valhalla.

England i vikingenes tid er en brudt nation af småherrer og stridende kongeriger. Under kaoset ligger et rigt og utæmmet land og venter på en ny erobrer. Vil det være dig?

- Funktioner -

FØR EPISKE RAIDER
Led dit folk i massive angreb mod saksiske hære og fæstninger, og udvid din indflydelse langt ud over din bosættelses grænser. Kommandér et besætningsmedlemmer og start lynhurtige overraskelsesangreb fra dit langskib for at gøre krav på dine fjenders rigdom til din klan.

VISCERAL BEKÆMPELSE
Slip den hensynsløse kampstil af en vikingekriger og dobbelt-svingede akser, sværd eller endda skjolde mod voldsomme, ubarmhjertige fjender. Vælg din taktik og opdel modstandere i nærkamp, ??gå dem med pile, eller myrd dem med dit skjulte blad.

SKRIV DIN VIKING SAGA
Den avancerede RPG-mekanik i Assassin's Creed Valhalla giver dig nye måder at vokse som kriger og leder. Påvirk verdenen omkring dig, mens du tilegner dig nye færdigheder og udstyr, der passer til din legestil. Blaze din egen vej over England ved at kæmpe brutale kampe og føre brændende razziaer, eller dann strategiske alliancer og sejr efter dine vidner. Hvert valg du træffer i kamp og samtale er endnu et skridt på vejen til storhed.

Voks din bosættelse
Dyrk og tilpas din egen bosættelse ved at rekruttere nye klanmedlemmer og opbygge strukturer, der kan opgraderes. Få bedre tropper ved at konstruere en kaserne, forbedre dine våben hos smeden, find nye tilpasningsmuligheder med en tatoveringssalong og meget mere.

DEL DIN CUSTOM RAIDER
Opret og tilpas dine egne lejesoldatvikinger til at dele online, og høst byttet, når de kæmper sammen med dine venner i deres egne sagaer. Rekrutter lejesoldater oprettet af andre spillere, og tilføj deres styrke til dine kræfter.

EN MØRK ALDER ÅBEN VERDEN
Sejl over det iskolde Nordsø for at opdage og erobre Englands ødelagte kongeriger. Fordyb dig i aktiviteter som jagt, fiskeri, terninger og drikkespil, eller deltag i traditionelle nordiske konkurrencer som flyvning eller, som det er bedre kendt, verbalt ødelæggende rivaler gennem kunsten i Viking-rapkampen.