Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5051895409916
Vare Nr.: 190134
Titel: LEGO City Undercover
Varegruppe: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Sprog: Engelsk Dansk
Lager: 5
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Warner Bros Interactive
 Pris: 223,00 DKK
 
Køb produktet


For første gang sætter fan-favorit Lego City køretøjer og leg komme til live i LEGO ® City: Undercover, udelukkende for den nye Wii U-konsol. Spillerne påtager sig identiteten af ??Chase McCain, en undercover detektiv bevæbnet med smarte forklædninger. Missionen er at sætte en stopper for den djævelske Rex Fury og bringe hans forbrydelse bølge i LEGO City. Som spillere løber, drev og endda flyve gennem byen, vil de bruge Wii U Gamepad controller som et nyt politi gadget.

Game funktioner

  • Wii U Gamepad er vævet problemfrit ind i game-play oplevelse. Spillere bruge den til at scanne for skjulte spor og kriminelle, får mission opdateringer og sted waypoints på en overhead bykort, der viser deres
  • position i realtid.
  • Oplev LEGO City som aldrig før. Spillere vil møde kendte play sæt kommer til live, når de udforsker den store by, på udkig efter spor at bringe Rex Fury til retfærdighed.
  • Spillere kan gå undercover med en række forklædninger, herunder en brandmand, en bygningsarbejder og endda en røver, og bruge deres unikke evner til at løse gåder og få adgang til nye områder af byen.
  • Der er mere end 100 biler for spillere til at indsamle og bruge til at udforske byen, herunder sportsvogne, motorcykler og endda fly.
  • LEGO videospil er kendt for deres humor og parodi, og LEGO City: Undercover leverer dette og meget mere