Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 9120080070814
Vare Nr.: 150338
Titel: Darksiders III
Varegruppe: Xbox One
Genre: Action Adventure
Sprog: Engelsk
Lager: 2
Fjernlager: 62
Tilstand: Ny
Udgiver: THQ Nordic
 Pris: 115,00 DKK
 
Køb produktet


Vend tilbage til en apokalyptisk jord i Darksiders III, et hack-n-slash-actioneventyr, hvor spillerne påtager sig rollen som FURY i hendes søgen efter at jage og bortskaffe de syv dødssynder. Den mest uforudsigelige og gådefulde af de fire ryttere, FURY, skal lykkes, hvor mange ikke har fået balance i de kræfter, der nu hærger jorden. Darksiders III er det længe forventede, tredje kapitel i den kritikerroste Darksiders-franchise.

  • * Spil som FURY - en tryllekunstner, der skal stole på hendes pisk og magi for at genoprette balancen mellem godt og ondt på Jorden!
  • * Udnyt FURYs magi til at frigøre hende forskellige former, der hver giver hende adgang til nye våben, bevægelser og traversale evner.
  • * Udforsk en åben, levende, fri form spilverden, hvor FURY bevæger sig frem og tilbage mellem miljøer for at afdække hemmeligheder, mens du fremmer historien.
  • * Besejr de syv dødssynder og deres tjenere, der spænder fra mystiske væsner til degenererede væsener.
  • * Sid i ærefrygt for Darksiders underskrift kunststil ekspansive post-apokalyptiske miljøer, der fører spilleren fra himmelens højder til dybden af ??helvede, forfalsket af krig og forfald og oversvømmet af naturen.