Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5030936059174
Vare Nr.: 27205
Titel: FIFA Soccer 08
Varegruppe: PlayStation Portable
Genre: Sport
Sprog: Engelsk Dansk Norsk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Electronic Arts
 Pris: 129,00 DKK
 
Køb produktet


Det er på alle måder en ny form for virtuelle fodboldoplevelser, der venter dig i den seneste version af EA Sports storsælgende fodboldspilserie. For FIFA 08 er meget mere end ’blot endnu et spil i rækken’. Det er en helt ny måde at opleve den digitale fodboldverden på, uanset hvilken platform, du vælger at spillet på.

FIFA 08 sætter endnu en gang standarden for muligheden for at kaste sig ud i kampene i spidsen for sit foretrukne hold i et spil, som rummer 576 licensierede hold fra 30 ligaer med mere end 15.000 spillere.

Takket været den avancerede spilmotor, som er blevet markant forbedret i forhold til sidste års udgave af spillet, vil du denne gang komme op mod computerstyrede modstandere, der (ligesom ens egne medspillere) er i stand til at læse spillet og stille sig i position fuldstændig som i virkeligheden. Og har du lyst til at prøve en helt ny form for virtuel fodbold, så kan du i ’Be a Pro’ indtage rollen som én bestemt spiller under en hel kamp, mens du forsøger at drible, aflevere og skyde dig til en karriere som international topspiller.

Styringen er også blevet markant forbedret og langt mere intuitiv, når du fx skal forsøge at udføre en af de nærmest utallige finter, som du også selv kan sammensætte og på den måde skabe din egen spillestil, før du kaster dig ud i kampene enten mod computeren eller mod andre FIFA-fans i cyberspace.

Game funktioner

  • Online Football Clubs gør det muligt at samle en gruppe af ligesindede fodboldfans og skabe sin egen klub, som man så skal forsøge at spille og i tabellen. Antallet af vundne point afhænger af modstandernes styrke og kampens betydning.
  • diktere spillet med nye håndbog kontroller for gennem-afleveringer og passage. Styr målmanden i én-mod-en situationer, at benægte angriber selv. Brug højre-stick til hurtigt at skifte til den nøjagtige spiller du vil kontrollere, hvornår forsvare.
  • Tag rollen som en professionel fodboldspiller, oprette din egen spiller og test dig selv i en position til en hel sæson. Master positionering, forbedre dine egenskaber og udvikle sig til en elite spiller. Samarbejd med op til tre venner fastgjort til deres spiller på samme hold, men konkurrere med de samme venner på individuelle udfordringer. Alle forestillinger er spores gennem detaljerede statistikker at afgøre, hvem virkelig er en pro.
  • Design din egen unikke strategi for at skabe den perfekte formation og taktik. Set hver spillers præcise position i formationen, og tildele specifikke angriber og defensive løber for at låse oppositionen.
  • Nye defensive og positionering logik kræver større taktisk ekspertise til at nedbryde oppositionen Nye AI sikrer spillere på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Spillere og hold træk differentiere stjernerne.
  • Nye funktioner omfatter pre-season venskabskampe til at teste dit hold før en kampagne, at nye uddannelsesmuligheder finpudse dit hold af spillere og dynamisk bestyrelsens forventninger, der ændrer sig i takt med dine sejre ... eller fiaskoer.