Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 0882224759144
Vare Nr.: 31616
Titel: Scene It? Box Office Smash With Buttons
Varegruppe: Xbox 360
Genre: Entertainment
Sprog: Engelsk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Microsoft
 Pris: 257,00 DKK
 
Køb produktet


Spil det afslappede multiplayer-filmquizspil, som byder på noget for enhver, med Scene It? Box Office Smash!Brug den enkle og intuitive Big Button Pad, og giv din familie og dine venner en udfordring for at se, hvem der har den største viden om film, med helt nye videoklip og indhold om dine foretrukne film og skuespillere. Spil spillet online med op til 4 deltagende spillere via Xbox LIVE!

Det nye spil tillader op til fire hold til at udfordre hinanden fra komfort i en stue eller på tværs af miles via Xbox LIVE. Med den nye Xbox LIVE oplevelse, "Scene It? Box Office Smash "er det første spil på Xbox 360, der lader spillerne nærmest sætte sig ind i spillet via brugerdefinerede avatarer, som reagerer på dit spil og reagere på hinanden hele løbet af spillet.

Game funktioner

 • Nye film, nye spørgsmål og nye puslespil udfordringer. Det er ikke kun trivia, det er trivia om film, du elsker, med hundredvis af helt nye spørgsmål, lydklip, foto stillbilleder og HD-filmklip aldrig set før i nogen "Scene It?" Spil. "Scene It? Box Office Smash "er også udstyret med helt nye typer af puslespil udfordringer, der er sikker på at beholde spillere gætte hele natten lang, bl.a. disse:
  • Pixel Flix, "hvor spillerne forsøger at sætte navn på filmen efter at have set en gammel-skole, 8-bit-stil animation af en berømt scene.
  • Celebrity Slips, "en seks grader af adskillelse af typen udfordring, hvor spillere skal sammenkæde en række spor at gætte svaret.
  • der er hvad, "hvor spillerne afprøve deres magt observation som de forsøger at afgøre, hvilken af to lignende film stillbilleder matcher en bestemt film. Desuden har alle 22 puslespil typer er designet til at give den ultimative multiplayer oplevelse på Xbox 360.
 • Movie trivia verden vil elske. Filmfans i Frankrig, Italien, tysk, Spanien og Det Forenede Kongerige har endnu mere at elske, med indhold fra nogle af deres foretrukne lokale film indgår i versioner af spillet, der sælges i deres lande.
 • Ny online multiplayer muligheder. Flyvemaskinen flyrejser er dyre, og dine venner er overalt. Løsning? En "Scene It?" Match via Xbox LIVE. Bedre end et telefonopkald, bygger spille via Xbox LIVE nye minder med gamle venner og mulighed for at teste din viden mod venner eller film buffs hele verden med flere nye online multiplayer modes.
 • Forestil dig selv på film. Med den nye Xbox LIVE-oplevelse, kan spillerne bogstavelig talt sætte sig ind i spillet via brugerdefinerede figurer, der reagerer på dit spil og reagere på hinanden hele løbet af spillet.
 • Flere spørgsmål om Xbox LIVE. Med download-indhold tilgængeligt via Xbox LIVE Marketplace og et indhold tracking system, der minimerer spørgsmål gentager, altid spillerne har en frisk spille oplevelse.
 • Alle får i spillet med Big Button Pad. Chips er bedre med guacamole. Spil er bedre med venner og familie. Så inviter dine venner og familie til et løb til buzzer, og se hvor filmen viden hersker. Med den intuitive trådløse Big Button Pad, den mest konsol-fobiske person selv vil spille, og måske endda vinde. Fås med fire trådløse Big Button Pads, eller uden for aficionados, der allerede ejer dem fra den forrige Xbox 360 release "Scene It? Lights, Camera, Action. "