Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 3546430145791
Vare Nr.: 31484
Titel: Ghostbusters: The Video Game
Varegruppe: Xbox 360
Genre: Action
Sprog: Engelsk Fransk
Lager: 2
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Atari
 Pris: 243,00 DKK
 
Køb produktet


Støtte spøgelset sprænge besætning er talenter Annie Potts, Brian Doyle Murray og William Atherton. Udstyret med en række unikke våben og gadgets, vil spillerne jage, bekæmpe og fange en bred vifte af overnaturlige skurke i en sjov og skræmmende kamp for at redde New York City fra den seneste paranormale plage.

Er du plaget af sære lyde midt om natten? Er du skrækslagen i din kælder eller på loftet? Har din familie nogensinde set et spøgelse, et gespenst eller et genfærd? Hvis svaret er ja, så skal du ikke vente et minut længere. Tag telefonen og ring til de professionelle: Ghostbusters!

De paranormale åndejagende helte er tilbage i et videospil, baseret på den utroligt populære filmserie med den originale besætning med Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis og Ernie Hudson, støttet af skuespillerne Annie Potts, Brian Doyle Murray og William Atherton. Ghostbusters: The Video Game giver spillerne mulighed for at gå ind i et unikt univers skabt af Aykroyd og Ramis, der har skrevet manuskriptet til denne nye udgave af deres figurers ektoplasmiske bedrifter.

Er du klar til at stå ansigt-til-ansigt med typer som Slimer, the Stay Puft-Marshmallow man, Vigo the Carpathian og mange andre overnaturlige ballademagere? Ghostbusters er parate til at tro dig - så fyr op for dine proton-pakker og husk... lad aldrig strålerne krydse hinanden.

Game funktioner

  • Indeholder et udvalg af unikke våben og gadgets, som spillerne kan bruge til at jage, bekæmpe og fange en varieret blanding af overnaturlige skurke i et forsøg på at redde New York fra den seneste overnaturlige plage
  • Bliv del af Ghostbusters-teamet i en original historie skrevet af Dan Aykroyd og Harold Ramis, de drivende kræfter bag filmene
  • "Bustin' makes you feel good"