Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5021290040311
Vare Nr.: 31458
Titel: Just Cause 2
Varegruppe: Xbox 360
Genre: Action
Sprog: Engelsk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Eidos Interactive
 Pris: 115,00 DKK
 
Køb produktet


Med flere stunts, køretøjer og våben end nogensinde før og en utrolig overhaling gribekrog, returnerer Rico til handling i Panau, en utrolig detaljeret og omfattende 1000 kvadratkilometer spil verden af forskellige klimaer og ultra-realistiske vejreffekter. Leap fra dit fly og skydive fra 10.000 fod ned i en tropisk jungle, rive på tværs af en gold ørken i en dune buggy eller klatre din vej op ad en snedækket bjerg i en 4x4. Langt åbne, unikke gameplay, er tilbage, så du fuld frihed igen til fri strejfe og udforske den massive verden af Panau og løse dine opgaver, men du ønsker.

På øen Panau fører rivaliserende bander krig i gaderne, mens den ubarmhjertige diktator Baby Panay udøver undertrykkelse og korruption mod sit eget folk. Et sted på øen er din ven og mentor Tom Sheldon forsvundet med tophemmelige oplysninger og flere millioner af Bureauets penge. Som Rico Rodriguez, Bureauets farligste våben, skal du infiltrere øen og finde Sheldon, hvilket udløser en kæde af voldsomme begivenheder, der vil få Panau til at bryde ud i lys lue.

Game funktioner

  • Kom i luften som intet andet spil. Oplev total frihed i luften med den unikke faldskærm og Ricos dobbelte grapple-hook.
  • Frit fald, BASE jump, køretøjsurfing, parasailing, skydiving, grapple-hook, slangebøsse, hop mellem køretøjer, udspring fra helikoptere og meget mere. Det umulige bliver muligt.
  • Dit bedste værktøj er nu et våben. Affyr to skud med din grapple-hook, og spid dine fjender til motorkøretøjer i høj fart, hæng dine fjender i benene fra bygninger, fastgør objekter frit i luften. Der er lige så mange muligheder, som din fantasi rækker til.
  • Oplev paradisøen med sprudlende byer, afsides sandstrande og sneklædte bjergtoppe – din egen personlige tumleplads på mere end 1000 kvadratkilometer.
  • Hundredvis af opgaver kan gennemføres på den måde og i den rækkefølge, du vælger. Når det er tid til en pause fra Bureauet, kan du opleve og nyde alle de mange attraktioner, som Panau har at tilbyde.
  • Få fuld fart på med en hurtig og robust motorcykel, ræs hen over vandet i en motorbåd, eller affyr en samling raketter fra en angrebshelikopter – der venter dig mere end 100 køretøjer til lands, til vands og i luften.