Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5030942066210
Vare Nr.: 31436
Titel: The Godfather II
Varegruppe: Xbox 360
Genre: Action
Sprog: Engelsk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Electronic Arts
 Pris: 213,00 DKK
 
Køb produktet


På aftenen, hvor den cubanske revolution bryder ud, tager et stort gangstertræf i Havana en blodig drejning. Din families don bliver dræbt, og du må nu tage tøjlerne og lede din sårede 'familie'. Du får hurtigt succes, og det skaber helt nye muligheder, da Michael Corleone bliver undersøgt af senatets komité mod organiseret kriminalitet.

Corleone-familien beder dig nu om at genetablere deres forretninger i New York og udvide dem til Miami. Opbyg din slagkraft, skab nye alliancer og indgå alle de studehandler, der skal til, mens du afværger fjendtlige angreb og slår hårdt igen mod dine rivaler. Der er en pris på dit hoved og en måltavle på din ryg. Men tag det ikke personligt, det er ren forretning.

Game funktioner

  • Rekruttér, udvikl og forfrem medlemmerne af din kriminelle familie.
  • Tag tre af dine håndlangere med på de forskellige opgaver inklusive en mordbrænder, en nedrivningsekspert, en pengeskabsekspert og mange flere. Styr dem under kampene og udnyt deres færdigheder til at udslette dine fjender.
  • Vær en ægte don, mens du koordinerer alle begivenhederne ved hjælp af det detaljerede 3D-verdenskort: Overvåg dine territorier, sørg for at beskytte dine forretninger, analysér dine modstanderes handlingsmønstre, find frem til nye, lyssky udviklingsmuligheder og stil skarpt på dit næste angrebsmål.
  • Opfør dig som en ægte gangster for at vinde respekt, skræmme og afpresse forretningsejere og rivaliserende familier ved hjælp af slagkraftige nye angreb og brutale henrettelser.
  • Rekruttér dine venner og få den til at slutte sig til din familie, inden du tager dem med i kamp online for at finde ud af, hvem der don over alle don'er (Se online-fataark for yderligere information).
  • Genoplev de største oplevelser fra The Godfather II-filmen i en åben verden fyldt med action.