Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5030930066963
Vare Nr.: 31398
Titel: Harry Potter and the Half-Blood Prince
Varegruppe: Xbox 360
Genre: Action Adventure
Sprog: Engelsk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Electronic Arts
 Pris: 121,00 DKK
 
Køb produktet


I ‘Harry Potter and the Half-Blood Prince’, strammer Voldemort sit greb på både mugglernes og troldmændenes verdener, og Hogwarts er ikke længere det sikre sted, det plejede at være. Harry har en mistanke om, at farerne lurer inden for skolens mure, men Dumbledore er mere interesseret i at forberede den unge troldmandslærling til det endelige slag, som rektoren ved er hastigt på vej.

Sammen arbejder de på at finde nøglen, der kan lukke op for Voldemorts forsvarsværker. For at gøre det rekrutterer Dumbledore sin gamle ven og kollega, den sprælske Professor Horace Slughorn, der har masser af gode forbindelser og, som Dumbledore tror, er i besiddelse af helt afgørende information.

I mellemtiden er de studerende under angreb fra en helt anden modstander, da teenagehormonerne for alvor begynder ar rase. Harry føler sig mere og mere tiltrukket af Ginny, men det samme gør Dean Thomas. Og Lavender Brown har besluttet, at Ron er den eneste ene for hende – hun har dog ikke taget højde for Romilda Vane’s chokolader! Og så er der Hermione, som skummer af jalousi men er fast besluttet på ikke at vise sine følelser.

Mens romantikken altså blomstrer, er der én studerende, som holder sig uden for alle forviklingerne. I stedet er han fast besluttet på at sætte sit eget, dystre præg på begivenhederne. Der er kærlighed i luften, men tragedierne venter forude, og Hogwarts bliver aldrig det samme igen.

Game funktioner

  • Stå i spidsen for Gryffindors Quidditch-hold under den prestigefyldte Hogwarts-turnering og gå i flæsket på holdene fra Hufflepuff, Ravenclaw og Slytherin i den vildeste af alle magiske sportsgrene.
  • Fintun dine Quidditch-færdigheder: Kan du undgå de hårde bolde, der sendes på kryds og tværs af banen og fange det gyldne lyn?
  • Deltag i de spændende troldmandsturneringer. Kæmp mod dødsgardisterne i Hogwarts, og gør brug af en lang række magiske formularer.
  • Slut dig til Gryffindors duelklub. Finpuds dine duelfærdigheder, før du udfordrer de andre kollegier. Er du duellernes mester?
  • Skab magiske drikke sammen med Professor Slughorn ved at nærlæse halvblodsprinsens formularbog.
  • Udforsk Hogwarts om natten: Gå på mørkelagte missioner, mens skolen sover.
  • Sidder du fast? Få hjælp af Næsten Hovedløse Nick, der kan assistere dig med gode råd og tips, der hjælper dig med at gennemføre dine udfordringer.