Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5030949066664
Vare Nr.: 31374
Titel: Command & Conquer: Red Alert 3
Varegruppe: Xbox 360
Genre: Strategy
Sprog: Engelsk
Lager: 2
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Electronic Arts
 Pris: 88,00 DKK
 
Køb produktet


De desperate ledere af det dødsdømte Sovjetunionen rejser tilbage i tiden for at ændre historien og genrejse Moder Rusland. Missionen går galt og skaber en alternativ tidslinje, hvor den teknologiske udvikling har fundet nye veje, en ny supermagt er trådt frem på verdensscenen, og 3. verdenskrig raser. Den Opstigende Sols Imperium har forvandlet 3. verdenskrig til et altødelæggende slag mellem tre mægtige hære – Sovjet, de allierede og Imperiet – med hver deres udvalg af destruktive enheder og vilde våben som fx tesla-kerner, Kirov-krigsluftskibe, kæmpemæssige samurai-robotter, sværtarmerede bjørne, sonisk bevæbnede delfiner, flydende ø-forter og formskiftende kampvogne. Denne udgave er på alle måde forbedret til PS3-konsollen med nye spillemuligheder, mere indhold og forbedret grafik – det hele præsenteret i den fantastiske HD Blu-ray-format!

Red Alert 3 stiller spørgsmålet "Hvad nu hvis?" Hvad hvis alle bizarre forskningsprojekt og teknologi eksperiment for de sidste 70 år faktisk havde båret frugt? Hvad nu hvis Philadelphia Experiment, tidsrejser teori, teleportation, usynlighed, Tesla teknologi, og hundrede andre spændende forskningsprojekter havde alle betalt og gået mainstream? Hvad nu hvis Sovjetunionen overlevede og trivedes, hvad ville det se ud 10 år ude i fremtiden? Hvad nu hvis de japanske kejserrige aldrig havde faldet og i stedet blev den ultimative high-tech militære supermagt? Slutresultatet er en fantasifuld og legende vision om en alternativ fremtid fyldt med muligheder.

Game funktioner

  • Bloopers & Outtakes, Behind the Scenes, strategiguides fra udviklerne og nye slagmarker, som du ikke finder andre steder! Glæd dig også til at lytte til dine yndlingsnumre fra soundtracket og nærstudere de grundige enhedsprofilvideoer. Se kvinderne fra RA3 fyre op for charmen i “Girls of RA3”-dokumentaren – alt sammen præsenteret i HD Blu-ray-format med forbedret grafik kun til PS3-konsollen!
  • Kæmp dig igennem tre kampagner alene eller slut dig sammen med enten dine venner eller en af de ni in-game-kommandører med hver deres unikke personlighed og spillestil i missioner som er særligt designede til co-op-spil.
  • Command & Conquer’s velkendte videosekvenser vender tilbage i HD med over 60 minutters optagelser og den størst samling skuespillere i et Command & Conquer-spil til dato.
  • Få en spiloplevelse som aldrig før i serien, når søslagene bliver mindst lige så vigtige som kampene på land og i luften. Sørg for at skaffe dig det strategiske forspring ved at samle ressourcer til søs og angribe dine fjender fra tre retninger samtidig.
  • Det dødsensfarlige Opstigende Sols Imperium er et teknologisk trussel med enheder, der er inspirerede af en blanding af tegnefilm, science-fiction, kampsport og robotkulturen. Imperiets futuristiske hære kan ændre form og er specialister i søslag.
  • Command & Conquer 3 Kane’s Wrath giver, med den forbedrede CommandStick-opbygning, PS3-ejerne en hidtil uset konsol-RTS-oplevelse med et styresystem, der er specialdesignet til PS3-konsollen og som gør det muligt for alle spillere at finde sig til rette på slagmarken.