Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 0882224721042
Vare Nr.: 31348
Titel: Gears of War 2
Varegruppe: Xbox 360
Genre: Action
Sprog: Engelsk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Microsoft
 Pris: 124,00 DKK
 
Køb produktet


Spillere fortsætte som Marcus Fenix, en tilbageholdende krigshelt og leder af Delta Squad, seks måneder efter begivenhederne i "Gears of War." Den sidste byer på Sera synker, slugt af en ny Locust trussel fra neden. Et massivt modangreb er menneskehedens sidste håb for overlevelse.

Game funktioner

  • Enestående gameplay. "Gears of War 2" tager prisbelønnede gameplay fra originalen og forbedrer det på alle måder. Den genre-definerende dække system er yderligere forbedret, hvilket gør "stop and pop" gameplay mere intuitiv. Dynamisk dækning er givet ny betydning som nedskudte modstandere kan samles op og bruges som skjolde. Den intime vold slagmarken er forhøjet, når soldater deltage i motorsav dueller. Destruerbare miljøer og onde ny afsluttende flytter føje til over-the-top oplevelse.
  • Sensationel visuals. "Gears of War 2" fortsætter med at hæve grafik bar gennem sin betagende visuelle effekter, som er muliggjort gennem fremskridt i Unreal Engine 3.
  • engagerende oplevelse, der trækker dig i og vil ikke give slip. "Gears of War 2" tager dyb og medrivende fortælling i videospil til større højder. Spillere i forbindelse med menneskehedens kamp for overlevelse på et personligt plan som de bevæger sig gennem en historie, der introducerer nye karakterer og kaster lys over historier af kendte dem.
  • Udvidet samarbejde spille. Team op med en ven for at kæmpe sig igennem den rystende historie om Delta Squad i den forbedrede kampagnen mode, nu byder drop-in/drop-out gameplay, såvel som enkelte spiller vanskeligt muligheder. Eller rekruttere fire venner til at kæmpe i den nye game mode "Horde", hvor du vil kæmpe sammen for at afværge en tilsyneladende endeløs stormløb af Locust kræfter til at nå den højeste score.
  • Fierce og varieret konkurrencedygtige multiplayer action. "Gears of War 2" indeholder otte forskellige multiplayer modes, 2 herunder de nye Wingman, Guardian og materiale modes, hvor op til 10 spillere vælge en side og pit deres mod og slagmarken fyrighed direkte mod andre. Desuden er multiplayer bots til rådighed til at skærpe dine evner offline eller at udfylde din online private kampe på Xbox LIVE.
  • parti system og dygtighed-baserede online matchmaking. Nye til "Gears of War 2" er et parti system, der gør det muligt for spillerne at danne en hel eller delvis team med venner og fortsætte sammen fra kamp til kamp, uden det er nødvendigt at reformere efter hvert spil. "Gears of War 2" understøtter også en færdighed-baserede online matchmaking-system, der drives af TrueSkill, hvilke grupper spillere af samme færdighedsniveau sammen i multiplayer kampe.