Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5030930059392
Vare Nr.: 31282
Titel: Need for Speed: ProStreet
Varegruppe: Xbox 360
Genre: Racing
Sprog: Engelsk
Lager: 2
Fjernlager: 0
Tilstand: Varen er modtaget uden plast folie
Udgiver: Electronic Arts
 Pris: 142,00 DKK
 
Køb produktet


Verdens mest succesfulde gaderæs-spilserie er tilbage for fulde gardiner og med et ekstra gear, der nok skal tiltrække både grønne oktanelskere og NFS-veteraner. I Need for Speed ProStreet, skal du gennem kloge investeringer i et større udvalg af potente muskelbiler og ikke mindst finjusterede køreevner forsøge at fræse op gennem gadehierarkiet til titlen som gadernes konge.

Spillet har bl.a. fået en langt mere præcis styring, der, sammen med den fotorealistiske grafik, effektivt sørger for at suge dig med ind i begivenhedernes centrum.

Samtidig kan alle tuning-elskere se frem til at ’Autosculpt™’-teknologien, som for alvor blev introduceret i NFS: Most Wanted, til et helt nyt niveau, hvor du for første gang får direkte indflydelse på din bils ydeevne, samtidig med at du ændrer dens ydre.

Need for Speed ProStreet er et vaskeægte skud adrenalin blandet med højoktane ræs, hvor hvert eneste valg får konsekvenser. Hver eneste bule, hver eneste skramme og hver eneste bøjet kofanger er et krigsar, der vidner om dit engagement og din kampvilje.

Takket været den aggressive og velkørende kunstige intelligens, bliver du udfordret i højere grad end nogensinde før til troværdige køreoplevelser. Dertil kommer en revolutionerende online-del, som vil redefinere den ‘sociale leg’ på hvinende dæk på nettet. Samlet gør det Need for Speed ProStreet til den ultimative, og mest følelsesladede virtuelle racing-oplevelse til dato.

Game funktioner

  • Oplev rå magt gaderæs med en helt ny fysikmotor og føler modstanderne vejrtrækning ned halsen med en intuitivt raffineret AI motor, som smart leverer på virkelige kørsel adfærd edb drivere.
  • Det handler ikke om at vinde en enkelt begivenhed til at blive Street King. Du er nødt til at bevise sig selv i fire forskellige racing stilarter. Slip kraften i dyret i en genopfundet Træk mode. Mestrer kunsten af kontrol med Tandem afdrift, og oplev intensiteten og rivaliseringen mellem elite konkurrence med Grip Racing. Den helt nye Speed Challenge, en ultimative test af hastighed og kontrol.
  • Street racing er voldelig og fejltagelser har konsekvenser. Biler kan blive revet fra hinanden ved hjælp af virkelig avancerede og omfattende skader indfange teknologi. Vidne biler kolliderede, metal denting, og vragrester bølgende. For yderligere at forstærke den realisme, kan alle elementer i et styrt, som røg, snavs spray og støvskyer påvirker alle racere på banen.
  • Spillet er spækket med funktioner, der vil amp ånden af konkurrencen og skabe for det ultimative opgør mellem dig og dine venner.
  • Bilen ser ikke så godt - der er hemmeligheder under denne hætte. For første gang nogensinde kan du se effekten af Autosculpt teknologi på bilens ydeevne - alt sammen i realtid. Sculpt dine biler i en vindtunnel, og vælg mellem hundredvis af autentiske eftermarkedet dele til at bygge dit ultimative kampmaskine.
  • Biler, der udstråler magt, trusler og rå energi med deres look og lyd sammen med de mest realistiske røg nogensinde er set i et racingspil. Autentiske og relevante kurser fra hele verden, og de bedste street racer fra hele verden til at skabe de mest fantastiske væddeløb miljøer nogensinde.