Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 4012927032268
Vare Nr.: 31121
Titel: Pro Evolution Soccer 6
Varegruppe: Xbox 360
Genre: Sport
Sprog: Engelsk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Konami
 Pris: 190,00 DKK
 
Køb produktet


Pro Evolution Soccer-serien er kendt for sin realisme, og Pro Evolution Soccer 6 er rigeligt med nye gameplay tilføjelser. Spiller AI har været massivt opgraderet, med spillere kører intelligent ud i rummet, når de ikke er i besiddelse af bolden, og peger, hvor de vil passet i stand til at fortsætte angrebet. Tilsvarende har den fysiske side af spillet er blevet raffineret, med spillere arbejder for at vende en forsvarsspiller, da de modtager bolden, mens forsvarsspillere skal lære at stå ud lidt for at forhindre sådanne tiltag.

Seriens skaber Shingo 'Seabass' Takatsuka har også arbejdet på at forfine skyde system det nye spil, og spillerne vil være i stand til at forsøge mere snap shots end i tidligere versioner, mens flugtninger og halv-salver er blevet redesignet. Andre nye træk omfatter evnen til at bevare kontrollen over bolden, når glider i at tackle, mens alle nye Finter og baglæns dribling er nu tilgængelige takket være de forbedrede drible kontrol, mens overskrifter er blevet ændret for at tillade spillere mere bevægelse i den måde, hvorpå deres strejkende hoppe og heade til bolden.

Pro Evolution Soccer 6 har også en række nye hold licens til optagelse, med Den Internationale arbejdstidsplanen nu byder den officielle kits til Argentina, Holland, Italien, Spanien og Sverige. Nærmere oplysninger om officielle klub hold og flere nationale trupper vil følge.

Game funktioner

  • Andre nye tilføjelser omfatter mere afbalanceret dommere, og et udvalg af spændende nye gameplay modes. En international udfordring indebærer førende dit hjemland til sejr gennem en række ind-og turneringen runder, mens en tilfældig tilstand lader spilleren spille hurtige spil inden tilfældigt genererede kampdag indstillinger.
  • elskede Master League vender også tilbage, så spillerne kan opleve de mange op-og nedture styring et hold gennem årene af konkurrencedygtige spil. Aging spillere, skader og pres fra bestyrelsen alle sammen med til at skabe en virkelig fordybende spil, hvor resultaterne er alt ...
  • Med sin smarte bevægelser og realistiske handling, Pro Evolution Soccer 6 er sikker på at glide forbi rivaliserende titler med lethed og har en imponerende liste over nye bevægelser, licenserede klubber og spiltilstande.