Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 3546430124314
Vare Nr.: 31068
Titel: Alone in the Dark
Varegruppe: Xbox 360
Genre: Action Adventure
Sprog: Engelsk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Kalypso
 Pris: 88,00 DKK
 
Køb produktet


En af videospillenes oprindelige innovatører, Alone in the Dark, vender tilbage for at revolutionere actionspiloplevelsen med en apokalyptisk actionblockbuster, der udspilles i New Yorks ikoniske Central Park

Game funktioner

  • Central Park: Central Park er et af verdens mest ikoniske og højt elskede landemærker og er blevet gengivet nøjagtigt ved hjælp af satellitdata og tusindvis af fotografier.
  • Fængende historie: Historien afslører sammensværgelsen bag Central Park og udfordrer troen på livet efter døden baseret på ideer og teorier fra spirituelle filosofier fra den virkelige verden.
  • Intensiv fortælling: Historien er inspireret af populære tv-dramaer og fortælles i en struktur, der minder om tv-seriers sæsonstil, for at give størst mulig intensitet hele vejen igennem, hvorved spilleren forbliver fænget.
  • Den virkelige verdens regler: En revolutionerende teknologi giver spillet et helt nyt niveau af interaktion i miljøet, hvor du kan gøre alt i spillet, som du kan gøre i det virkelige liv.
  • Fordybelse: Spilleren kastes ind midt i spændingen i realtid med fuld bevægelseskontrol, beholdningssystem under spillet, kropsskade- og helingssystem samt fysiologiske effekter.
  • Fotografisk gengivelse: Edens egenudviklede Twilight-teknologi og gengivelsesmotor skaber en overdådigt detaljeret spilleverden med yderst realistiske og avancerede filmeffekter herunder skarphedsdybde, kamerafokus, talrige lyskilder, fugt, genspejlinger og High Dynamic Range-effekter.