Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 4012927051610
Vare Nr.: 26410
Titel: Pro Evolution Soccer 2010
Varegruppe: Playstation 3
Genre: Sport
Sprog: Engelsk Tysk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Konami
 Pris: 227,00 DKK
 
Køb produktet


PES 2010 fokuserer på at styrke glæden ved kampe mellem spillere, hvilket giver en virkelig udfordrende oplevelse, der vil hele tiden teste spilleren. Intuitiv zonal forsvarende vil dække rum og spillerne skal kigge hele tiden efter nye måder at angribe. PES 2010 har fokus på at være en rigtig fodbold simulation, da det kræver både strategisk spil og hurtige reaktioner, som i det virkelige liv. Ud over at nøglen ud-felt elementer, er målmænd mere alsidige og med evner svarende til bestemmelserne i moderne shot-propper. Spillets dommere er også blevet omarbejdet, med smartere AI elementer gør det muligt for dem at gøre mere afbalanceret opkald under kampe.

PES 2010 har oplevet en stor visuel forny, med sin berømte afspiller ligheder og animationer nu endnu tættere på de virkelige liv spillere - herunder live spiller udtryk til at blive afbildet med en forbedret belysning system, der skelner mellem forskellige betingelser! Stadium detalje er også massivt forbedret, med græs og andre i-stadion elementer fint skildret.

Animationer nu svalehale ind i hinanden uden problemer, med driblinger og skud på mål arbejdede i dribling animationer. Flere individuelle færdigheder er også på showet, herunder nye svip og tricks, der har en bestemt vises på den måde et spil strømme. Flere elementer er helt omarbejdet, med drible, drejning og sparkede animationer langt større, mens der er en mærkbar forandring i takt, når en spiller passerer en bold fra en stående position end indefra en løbetur.

Crowd reaktioner på de om-feltet handling er nu mere varieret, med alle nye sange og cheers. Den subtile forskel mellem hjemmebane og udebane kampe vil blive gengivet, og publikum vil reagere spontant på specifikke situationer i et spil, der viser deres foragt eller glæde, da frispark er engagerede og scorede mål. Ligeledes har kommentaren blevet ændret for at tilbyde en friskere, mere præcist overblik over spillet.

Master League er blevet grundigt fornyet med styrkelsen af ledelsesmæssige aspekter, som giver brugerne mulighed for at nyde at lede et hold i en længere karriere levetid. Set af mange som en vigtig bidragyder til seriens succes, har Master League elementer i PES 2010 blevet styrket af vidtrækkende og vigtige nye tilføjelser, dedikeret til at berige den tilstand. Yderligere detaljer vil blive annonceret snart.

Tokyo holdet har arbejdet på at forbedre AI i spillet, med anvendte Teamvision 2,0. Midtbanespillere og forsvarere nu arbejde sammen for at dække åbne rum og lukke angreb, hvilket betyder, at dækning kan ydes for lavere rangerede forsvarere. Dette har også den ekstra effekt af at fjerne bløde mål, og dermed vender tilbage PES 2010 til sin simulering rødder. Med hensyn til at angribe, kan spillerne nu også flytte flere spillere en gang, at sende dem i forskellige områder, som åbner op mere mål-scoring muligheder end nogensinde før. Som sådan kræver PES 2010 et nyt niveau af kontrol fra afspilleren. Strategisk tænkning er lige så vigtig som hurtigt forbi, men det nye system i høj grad baner vejen spilleren fører tilsyn kontrol af holdet. I frispark scenarier, for eksempel, kan spillerne nu anstifte løber af de spillere der venter bolden i straffesparksfeltet.

I tidligere PES-spil, har teamdannelsen bestemt bevægelser spillerne. PES 2010 introducerer et nyt system, hvori den enkelte angribe og forsvare karakter af spillerne er en integreret del af den måde, de spiller. Hver spiller har unikke AI bundet til deres bedste evner, og er afspejlet i aktionerne af deres holdkammerater - dvs hvis en spiller, der er kendt for at være en god crosser af bolden er i besiddelse af, flere spillere vil oversvømme straffesparksfeltet til at modtage den. Ligeledes, hvis en spiller er kendt for at være godt med en god kontrol, vil forsvarerne arbejde for at dække deres stærkere side, mens enlige strejkende vil automatisk blive støttet af midtbanespillere ved modtagelse af bolden.

Et nyt power måle system giver brugerne mulighed for at skabe balance i deres strategi på en hurtig, men omfattende måde før en kamp. Hvert element - pass frekvens, bevægelse, linje i forsvaret, bredde spiller, eller placeringen af frontlinjen - kan ændres til at matche de et yndet klub: Juventus Torino er en farlig side om modangreb, for eksempel , mens FC Barcelona bruge bredden i deres angreb. Disse formuleringer kan ændres på ethvert punkt, også med Home and Away kampe tvinge forskellige omstændigheder på brugeren, ligesom de kan modstå en Master League sæson.

En ny dedikeret sektion af Tokyos team er engageret i at forbedre online-siden af PES 2010. Mere indhold til download er også planlagt. Konami har støttet PES 2009 med udgivelsen af nye licenserede hold, overføre opdateringer osv, og denne støtte vil stige til PES 2010. Team og indhold opdateringer er planlagt hele spillets levetid. Disse vil gøre spillet endnu mere skræddersyet til spillerens kampdag behov.