Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 3307211666474
Vare Nr.: 26356
Titel: Assassin's Creed 2
Varegruppe: Playstation 3
Genre: Action
Sprog: Engelsk Fransk
Lager: 2
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Ubi Soft
 Pris: 86,00 DKK
 
Køb produktet


Ezio, søn af adelsmænd fra Florentine, er på hævntogt for at rense familiens navn, der er blevet plettet af nogle af Italiens mest magtfulde og korrupte familier. Efter at have fundet et stykke af et ældgammelt kodeks bliver hans ønske opfyldt, og han begiver sig ud på en episk rejse for at genopbygge snigmordernes orden. I løbet af de efterfølgende år vil han få både nye venner og fjender blandt nogle af de mest berømte personer fra renæssancens Italien og finde ud af, at Tempelordenen ikke blev ødelagt, som historikerne ellers har fortalt os. Dens planer om verdensherredømmet lever videre. Han må lære at mestre alle snigmordernes færdigheder for at forhindre tempelherrerne i at slukke videns lys. Hvis han fejler vil hele verden blive sendt tilbage til mørkets tidsalder. Han vil også indse, at hans fund af kodekset ikke var tilfældig men en del af en langt større plan - en der trækker spor hele vejen til den moderne tid.

Game funktioner

  • Ezio Auditore da Firenze er en ung italiensk ædel, der vil lære, hvordan af morderne efter hans familie blev forrådt, og han ser ud til at søge hævn. Han er en dame mand, en gratis sjæl med elegance endnu har en meget menneskelig side til hans personlighed. Gennem ham, bliver du en mester snigmorder.
  • Italien i det 15. århundrede var mindre et land og mere en samling af bystater, hvor familier med politiske og økonomiske styrke, begyndte at tage lederroller i byer som Firenze og Venedig. Denne rejse gennem nogle af de smukkeste byer i verden finder sted i en tid i historien, hvor kultur og kunst blev født sammen med nogle af de mest lovende historier om korruption, grådighed og mord.
  • Du vil være i stand til at udføre missioner, når du vil, og hvordan du vil i denne åbne verden, der bringer tilbage fritløbende og tilføjer elementer som svømning, og selv flyver til eventyr. Sorten i gameplay tilføjer endnu et lag for dig lige spillet igennem spillet nogen måde, du vælger.
  • Oplev en levende, åndende verden, hvor hver karakter er en mulighed for spilleren. Blander sig med publikum er nemmere, der arbejder med in-game karakterer giver rigelig belønning, men kan også føre til overraskende konsekvenser.
  • Perfekt dine evner til at blive en mester lejemorder, hvor du svinge nye våben, lærer at afvæbne fjender derefter bruge deres våben mod dem og myrde fjender ved hjælp af begge skjulte knive.