Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 0711719147350
Vare Nr.: 26312
Titel: MAG
Varegruppe: Playstation 3
Genre: Action
Sprog: Engelsk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: SCEE
 Pris: 219,00 DKK
 
Køb produktet


En dag i en temmelig nær fremtid tage angrepsriflen et godt greb og kontrollere ammunition for sidste gang. Du har været i konflikt med dit team før, men aldrig i denne størrelsesorden. Mens fjendens base ryster under kraft en luftangreb vil bestille fra delingsfører, og forberede holdet til at fremme.

En pansret passager drejer sig hele fjendens ydre forsvar, og spurter mod åbningen, med kugler fløjtende omkring ørerne. Troop leder går ned i jorden, ramt af en snigskytte. Hvis du overlever denne mission kan kommandoen over en trup på 32 spillere vil blive din.

Velkommen til MAG - en verden af massiv indsats på internettet i en hidtil uset skala. Hvor 256 spillere på vej ud på slagmarken i jagten på retten til kommandoen hold, tropper, og endda en hel privat hær.

MAG foregår i en verden, hvor regeringerne bruger private militære virksomheder (PMCer) at tage sig af de ubehagelige arbejde. Tre sådanne selskaber har toppet: SVER, Raven og Valor. Disse tre fraktioner der konkurrerer om offentlige kontrakter og er blevet verdens nye militære standarder.

Du vælger PMC og vil deltage i et team på otte personer, der vover sig ud i feltet til en privat hær bestående af 128 spillere. Som du vise, hvad du kan gøre, spille spillet, kan du beslutte, hvordan du ønsker at styre deres karriere. Låse op for nye færdigheder og evner, som giver dig mulighed for at specialisere sig som en snigskytte, medic, scout, soldat, angreb eller hvad det kan være du har et talent at gøre, mens kuglerne hyldet omkring dig.

Game funktioner

  • Deltag i slag med op til 256 spillere - kæmp på flere fronter, brug luftbårne indsættelser og nedkald taktiske angreb for sikre strategiske mål
  • Alle soldater er dele af en tætknyttet ottemands-gruppe, der hele tiden modtager nye missionsmål af officersspillere, efterhånden som slaget bevæger sig mod sit klimaks - jo bedre I arbejder sammen som gruppe, jo større belønninger vil I modtage
  • Bevæg dig op gennem kommandokæden og gør dig fortjent til retten til at lede en gruppe på otte mand, en deling på 32 mand eller endda kommandere en hel hær på 128 mand.
  • Overlev kampe og udfør missioner for at låse op for våben og specialiseret udstyr. Du kan tilpasse dit udseende, fremvise dine hædersbetegnelser og finjustere din kampstil