Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5055277020409
Vare Nr.: 26290
Titel: Sonic Unleashed NORD (Essentials)
Varegruppe: PlayStation 3
Genre: Action
Sprog: Engelsk Dansk Finsk Norsk Islandsk Svensk
Lager: 0
Fjernlager: 251
Tilstand: Ny
Udgiver: SEGA Europe
 Pris: 167,00 DKK
 
Køb produktet


Sonic Unleashed lancerer spillere på et revolutionerende højhastighedseventyr gennem en verden revet af kaos. Drevet af den helt nye "Hedgehog Engine" fusionerer Sonic Unleashed klassisk Sonic-gameplay med det seneste inden for næste generations innovation. Det lancerer spillere på en rejse over hele kloden og fusionerer blærende 2D-handling med maleriske 3D-miljøer. Sonic Unleashed leverer en ekspansiv verden med sømløse 3D til 2D overgange og forgreningsveje samt dynamiske synspunkter og en serie med forbedret hastighedsmekanik til at hjælpe Sonic med at navigere rundt i verden.

Med en spændende ny historie, hvor dag og nat spiller drastisk forskellige roller, Sonic Unleashed vil sende Sonic på en uforglemmelig rejse for at redde en døende verden fra den galne Dr. Eggman. Spillere find ud af, at Dr. Eggman fortsætter med sin mission for herredømme, men denne gang har han hævet indsatsen forårsager en katastrofal begivenhed, der bryder fra hinanden og frigør et slumrende dyr, der ændrer sig Sonic på uventede måder. Det er op til Sonic at bruge sine nyfundne evner til at forbinde resterne af en knust verden ved at finde det tabte kaos smaragder. Med verden delt og Sonic står overfor tydeligt komplekse udfordringer, herunder nye evner og kræfter, er scenen for en klimaks kæmp for Sonic for at redde verden ... og sig selv!

Spilfunktioner

  • Unleashed Engine: En række nye teknologier kombineres for at danne den nye "Hedgehog Engine", der er afsløret i Sonic Unleashed. Under udvikling i tre år, leverer en revolutionerende spiloplevelse med realistisk grafik og sømløse overgange mellem 3D og klassisk 2D-hurtig handling.
  • Unleashed Gameplay: Med den brændende 2D-gameplay og banebrydende 3D-grafik, det seneste Sonisk eventyr blander det allerbedste af franchisen med et skarpt øje mod fremtiden. Brug en samling af helt nye evner og kræfter til at navigere i spændende baner, mens du kæmper for håndlangere af Dr. Eggman.
  • Udløst hastighed: Undgå forhindringer med det samme ved at bruge "Quick Step" uden at miste hastighed. Spillere kan Brug også "Sonic Boost" og accelerér til supersonisk hastighed ved hurtigt at samle ringe og stigende “Ring Energy” niveau. Til sidst skal du opretholde den hurtige hastighed gennem sving ved hjælp af “Speed ??Drift”. Med flere muligheder for at opretholde eller øge hastigheden udfordres spilleren til konkurrere med energi og hurtig handling!
  • Unleashed Miljøer: Den splittede verden af ??Sonic Unleashed leverer en massiv legeplads hvor spillerne kan vælge en række stier, når de springer gennem hvert trin. Hver unik rute tilbyder forskellige møder med forskellige belønninger og forhindringer.