Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5030917068843
Vare Nr.: 26255
Titel: Guitar Hero: Metallica
Varegruppe: Playstation 3
Genre: Music
Sprog: Engelsk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Activision Blizzard
 Pris: 202,00 DKK
 
Køb produktet


Nu kan du “Ride the Lightning” med musikikonerne fra Metallica og mere end 20 andre rockstjerner i den helt nye Guitar Hero-oplevelse: Guitar Hero Metallica. Kom tæt på Lars Ulrich, James Hetfield, Kirk Hammett og Robert Trujillo, nyd deres talent og oplev den intensitet, der omgiver et af de største rockbands nogensinde. Flå i guitarstrengene, tæv løs på trommerne og skrig ind i mikrofonen til mere end 45 eksplosive hits fra Metallicas fantastiske karriere og et bredt sortiment af andre legendariske kunstnere, som bandet selv har udvalgt, bl.a. Alice In Chains, Foo Fighters og Queen. Fansene kan rocke ud som Metallica, mens de optræder på spillesteder, der er inspireret af bandets storslåede albumcovers, temaer fra deres musik og virkelige steder.

Game funktioner

  • Bliv ét med bandet – For første gang nogensinde giver Guitar Hero Metallica fansene mulighed for at mødes og gå amok i skikkelse af det eksplosive, verdensberømte metal- og rockband Metallica, der har solgt over 100 millioner albums i hele verden. Nu kan du forvandle dig til metallegenderne Lars Ulrich, James Hetfield, Kirk Hammett og Robert Trujillo – komplette kropsscanninger af deres unikke bevægelser ved hjælp af motion capture-teknologi gør det muligt for spillerne virtuelt at opleve den enorme intensitet ved en Metallica-koncert.
  • Lev livet som metallegender – Gå i metallegendernes fodspor med en spilkarriere enten for et enkelt instrument eller for hele bandet og spil til et soundtrack af deres bedste hits. Du kan også rocke løs sammen med 20 andre kunstnere, som bandet har udvalgt. Du kan optræde næsten helt omgivet af publikum, og som noget nyt i Guitar Hero kan du selv vælge kameravinkler, ligesom du selv kan designe lysshows og vælge specialeffekter og ekstranumre. Det giver spillere og Metallica-fans mulighed for virkelig at udleve deres rock'n'roll-fantasier i en række nye og berømte omgivelser lige fra Tushino Airfield til The Forum. Alle spillestederne afspejler Metallicas mest mindeværdige turneer, bl.a. med temaer fra deres albumcovers, så der er garanti for ægte Metallica-atmosfære.
  • Spil trommer som Lars – Ud over at kunne nyde den nyudviklede, mere følsomme og avancerede Guitar Hero World Tour-guitarcontroller og mikrofon kan Metallica-fans nu virkelig tæve løs på trommesættet ligesom Lars med endnu en baspedal, der er kompatibel med Guitar Hero World Tour-trommecontrolleren. Med den nye sværhedsgrad "ekspert+" får spillerne adgang til det dobbelte stortromme-nodespor, der giver en helt igennem autentisk Metallica-oplevelse i form af en node for node-angivelse til mange af de numre, spillet indeholder, hvilket tilføjer muligheden for en ekstra udfordrende sværhedsgrad i alle spilvarianter.
  • Angrib din medspiller – Fordyb dig i tematiske angreb, når du spiller spilvarianten Battle Mode, .eks. ved kortvarigt at fjerne din medspillers nodespor eller angribe ham med et "amp overload" på det strategisk bedste tidspunkt.
  • Test din viden om metal – Når du har styr på en sang, kan du teste din viden om Metallica ved at spille sangen igen, mens du får vist faktuelle oplysninger på skærmen. Du kan se oplysninger om den sang, der bliver spillet, og når det er gæsteartisters sange, kan du også se oplysninger om bandets forbindelse til Metallica foruden detaljer om bandets historie og sangtekster.
  • Et rent overflødighedshorn – Guitar Hero Metallica er fyldt med bonusmateriale, der kan låses op gennem hele spillet, f.eks. spillesteder, sange, kommentarer, videoer og billeder fra bag scenen, som vil begejstre enhver Metallica-fan.
  • Endnu federe, endnu sjovere – Guitar Hero Metallica gør alle de fede funktioner, spillet og underholdningen fra Guitar Hero World Tour endnu sjovere med opdateringer til musikstudiet, herunder samplinger af James Hetfields ESP Truckster-guitar og af Slayers bassist, Tom Arayas kendte ESP-basguitar, og til GHTunes™ og Rock Star Creator. Onlinespil giver konkurrencelystne spillere mulighed for at se, hvem der ligger øverst på topscorerlisterne i spilvarianter som Face-Off, Pro Face-Off, Battle of the Bands for otte spillere og Battle Mode, ligesom muligheden for et hurtigt Quickplay-spil online giver op til fire spillere mulighed for at jamme sammen, uanset hvor de befinder sig.