Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5030917060519
Vare Nr.: 26234
Titel: Call of Duty: World at War
Varegruppe: Playstation 3
Genre: Action
Sprog: Engelsk Dansk Svensk Norsk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Varen er modtaget uden plast folie
Udgiver: Activision Blizzard
 Pris: 88,00 DKK
 
Køb produktet


Call of Duty: World at War tvinger spillerne til at overleve krigens sidste dage for at ødelægge fremdriften for aksemagterne på forskellige fronter fra Europa til Stillehavet - og giver os Call of Dutys karakteristiske filmiske intensitet på en verdensomspændende skala.

Spil som en US marine- eller en russisk soldat på tværs af et udvalg af europæiske og stillehavsbaserede infanteri-, fartøjs- og luftbårne missioner. En helt ny dybde af kampvariationer fra anden verdenskrig lige fra taktikker og våben til unikke og varierede steder, der spænder fra ruiner i Vesteuropa til vanskelige vådområder i Kejserdømmet Japan, giver spillerne mulighed for at fordybe sig i en episk kamp.

Call of Duty: World at War fortsætter den vanedannende multiplayer action ved at tilføje fartøjer til det meget succesrige Call of Duty 4: Modern Warfare multiplayer mode og bringe en ny dimension til Call of Duty onlinekampene.

Nøglefakta

  • Konfronter nye og skånselsløse fjender på kamppladser i både Europa og på Stillehavet i de sidste dage af anden verdenskrig
  • Hop ind i forbedret infanteri og fartøjsbaseret multiplayer action