Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5030930061630
Vare Nr.: 26211
Titel: FIFA Street 3
Varegruppe: Playstation 3
Genre: Sport
Sprog: Engelsk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Varen er modtaget uden plast folie
Udgiver: Electronic Arts
 Pris: 109,00 DKK
 
Køb produktet


Gå på gaden med nogle af de bedste Pro-spillere og oplev al stilen og attituden fra gadefodbold. Alle spillere kan prale af autentiske træningssæt og streetwear deres egen, karakteristiske spillestil med unikke evner til at matche. Uanset om du er ude efter brawn, hjerner, silkebløde færdigheder eller knasende tacklinger, det perfekte gadehold er derude.

Tag øjeblikkelig kontrol over dine helte med et nyt, responsivt og intuitivt kontrolsystem. Brug den enkle knapkonfiguration og analoge pind til problemfrit at kombinere bevægelser – giver dig med hundredvis af forskellige måder at vise dine gadefærdigheder frem. Fyld dit helt nye spil op Breaker til at styrke dine ultimative evner og udtrykke dig selv som aldrig før. Manøvrere din helte til at springe forbi forsvarere, vende vægge af eller udføre tyngdekraft-trodsende one-timers for at score spektakulære mål.

Set i eksotiske lokaliteter rundt om i verden med et eklektisk udvalg af musik, der er sømløst infunderet ind i verden omkring dig pulserer spillets miljøer og eksploderer til live med hver veltimet tackling, uhyrlige tricktræk eller ustoppeligt skud på mål. Tag dine fodboldhelte på gaden og oplev revolutionen inden for gadefodbold.

Spilfunktioner

 • Nyt kontrol- og tricksystem: Ultra-responsive kontroller og et brugervenligt tricksystem give dig øjeblikkelig kontrol over dine idoler. Kombiner svirp, træk og fælder for at fjerne umuligt bevægelser og vis, at du har evnerne til at slå den store tid.
 • Team of Heroes: Vælg mellem over 250 af verdens bedste spillere, der repræsenterer 18 af de bedste internationale hold plus et par skjulte ekstramateriale!
 • Specialspillere: Vælg mellem Tricksters, Enforcers, Playmakers og Finishers for at give dig forskellige færdighedssæt og muligheder på bolden, og sæt derefter dit præg på gaden.
 • Game Breaker: Fyld din momentummåler for at frigøre et helt nyt sæt over-the-top tricks og elektrificerende bevægelser. Spring forbi forsvarsspillere, vend om holdkammeraterne, eller udfør tyngdekraft-trodsende one-timers til at score spektakulære mål, når spillet er på spil.
 • Forbedret AI: Street-smarte spillere, der passerer og bevæger sig med stil, gør FIFA Street 3 til ultimativ arcade fodboldoplevelse.
 • New Street Challenge-tilstand: Spil i en række forskellige turneringer for at låse op for nye skjulte gadehold og spillere til at spille både online og offline.
 • Ny Head to Head-tilstand: Spil en best-of-serie mod en ven. Tilpas reglerne for hver match for en ægte test af færdigheder.
 • Udvalgte onlinelegepladser: Bring dit spil online, og sammensæt et all-star gadehold. Tage verdens bedste spillere, stille dem op og skiftes til at vælge en til dit hold. Forberede for forslåede egoer!
 • Online World Challenge: Bær dit lands farver med stolthed, når du repræsenterer din nation online. Hvert spil tæller, da du og dine andre tilhængere kombinerer resultater i spillet World Challenge-turnering med op til 18 hold.
 • Eksotiske steder: Udfordr dine rivaler i de hotteste lokaliteter rundt om i verden, overalt fra de urbane legepladser i Sydamerika til hustagene i Asien til Europas gader.
 • Interaktive miljøer: Fordyb dig i en hypervirkelig verden, hvor spillere løber op ad vægge, miljøer pulserer til musikken, og dine omgivelser eksploderer til live med hver veltimet tackling, uhyrligt tricktræk eller ustoppeligt skud på mål.