Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 3307211615076
Vare Nr.: 26107
Titel: The Elder Scrolls IV: Oblivion Platinum
Varegruppe: Playstation 3
Genre: Role-Playing
Sprog: Engelsk Fransk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: 2K Games
 Pris: 245,00 DKK
 
Køb produktet


Oblivion er det mest fuldkomne rollespil i den næste generation og endnu et spring fremad inden for gaming.

Træd indenfor i den mest detaljerede og levende game-verden, der nogensinde er skabt. Oblivion er det seneste kapitel i Elder Scrolls storslåede og meget succesrige saga, og der bliver gjort brug af det sidste nye hardware til PC- og næste generations-videospil, så du bliver fuldstændig opslugt af handlingen. Med en stærk kombination af frit gameplay og uovertruffen grafik kan du løse spillets primære opgave i dit eget tempo, eller du kan udforske den vidtstrakte verden og finde dine egne udfordringer.

Historien:
Efter kejserens mystiske og alt for tidlige død, står Tamriels trone nu ubesat hen. Da imperiet er tæt på at bryde sammen, åbner Oblivions porte sig, og dæmoner trænger ind og bevæger sig ødelæggende gennem landet. For at vende strømmen af mørke skal du finde den forsvundne arving til tronen og afsløre den onde sammensværgelse, der truer med at ødelægge hele Tamriel.

Game funktioner

  • Lev et andet liv i en anden verden. Skab og spil hvilken som helst rolle, du kan forestille dig – fra den ædle kriger til den onde snigmorder til den vindtørre troldmand.
  • Næste generations grafik. Pixel skyggeeffekter og højopløsnings-tv understøttes fuldstændig for at skabe en enestående billedside, herunder virkelighedstro byer og fangekældre og de mest realistiske skove, der nogensinde er skabt i et spil.
  • First Person Melee and Magic. Et splinternyt kamp- og magisystem bringer første personens rollespil op på et helt nyt intensitetsniveau, hvor du kan mærke hvert et slag.
  • Strålende AI. Det banebrydende AI-system sørger for, at Oblivions figurer er i gang døgnet rundt og har evnen til selv at træffe beslutninger på baggrund af verden omkring dem. De computerstyrede figurer spiser, sover og fuldfører opgaver helt på egen hånd.
  • Realistiske figurer. Oblivion har over 1.000 computerstyrede figurer, der bliver levende som aldrig før med ansigtsanimationer, læbesynkronisering og tale. De fører endda samtaler uden manuskript med hinanden og med dig.
  • Åbent gameplay og små opgaver. Oblivions enorme verden ligger åben foran dig, og du kan gå på opdagelse i den i dit eget tempo. Udfordringerne kommer i en jævn strøm i form af mindre opgaver som at slås med banditter, blande gift, skabe magiske ting og at overtale vennerne.