Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 3307215842324
Vare Nr.: 37031
Titel: Rayman Legends
Varegruppe: PlayStation 3
Genre: Action
Sprog: Engelsk Svensk Norsk Dansk
Lager: 0
Fjernlager: 1
Tilstand: Ny
Udgiver: Ubi Soft
 Pris: 186,00 DKK
 
Køb produktet


Rayman, opkaldt platformspil af året og vinder af flere kunstneriske og musikalske resultater, der kommer til Wii U med et helt nyt eventyr. Michel Ancel, berømte skaberen af Rayman ®, Beyond Good & Evil ® og Raving Rabbids ® bringer hans innovative kreativitet til denne nye og spændende platform. Rayman Legends gør fuld brug af magt Wii U. Med den nye Wii U controller, opdage nye måder at platformen med touch-baseret gameplay, gyroskop-teknologi, og endda mulighed for at forlænge din spiloplevelse, når tv'et er slukket. Derudover har magt af maskinen hjalp bane vejen for nye, mere detaljerede grafik og belysning.

Rayman, Globox, og Teensies er slukket vandrer gennem en fortryllet skov, når de opdager en mystisk telt fyldt med en række spændende malerier. Da de ser nærmere, de bemærker hvert maleri synes at fortælle historien om en mytisk verden. Mens fokus på et maleri, der viser et middelalderligt land, bliver de pludselig suget ind i maleriet, ind i verden, og eventyret begynder. Den bande skal løbe, hoppe og kæmpe sig vej gennem hver verden for at redde dagen og opdag hemmeligheder af enhver legendariske maleri.

Game funktioner

  • Wii U Showcase: Rayman Legends tager fuld fordel af de Wii U og den nye controller muligheder. Brug den berøringsfølsomme skærm til at tage ud fjender, manipulere platforme, skåret reb for at rydde en sti og meget mere. Med gyroskop-teknologi, kan du flytte roterende platform, og der er mange flere overraskelser fremover!
  • The Game Must Go On: The Wii U giver dig mulighed for at holde spillet, selv når dit tv er slukket. Du vil være i stand til at fortsætte Rayman eventyr på skærmen af Wii U nye trådløse controller.
  • 5-player co-op gameplay: Nu flere spillere kan deltage i den sjove! Med 4 Wii Remotes og den nye Wii U controller, op til 5 spillere kan spille på én gang. På ethvert tidspunkt, hvis nogen ønsker at forlade eller deltage i, vil spillet fortsætte uden afbrydelse.
  • 3D Boss Battles: De chefer har en stor fordel i forhold til Rayman bande ... en ekstra dimension! Drager og andre episke væsner kan angribe fra alle vinkler, så du er nødt til at være på toppen af dit spil til at besejre dem.
  • Nye udfordringer: Slut med dine venner gennem en række udfordringer, som vil teste dine evner og hastighed. Kontroller ranglisterne for at se, hvor du rangere rundt om i verden.
  • Rayman Rocks Mere Hop til rytmen af en tromle, punch til bassen linje, selv zip-line i løbet af en guitar sustain. Timing og rytme er nøglen til at slå disse kort sat til musik. Se, om du har hvad det kræver at være en platforming Hero.
  • UbiArt Motor forfremmelser: Den UbiArt Motoren har udvidet sine evner om nu at inddrage 3D gameplay-elementer, en ny belysning design, og en ny rendering system, der tager Rayman prisbelønnede grafik til det næste niveau.
  • Den prisbelønnede Team Is Back: Den legendariske team af dekorerede kunstnere, designere og komponister er gået sammen igen for at skabe nye verdener, nye figurer og et nyt soundtrack.