Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5055277023332
Vare Nr.: 26959
Titel: Sonic & All-Stars Racing Transformed (Essentials)
Varegruppe: PlayStation 3
Genre: Racing
Sprog: Engelsk
Lager: 0
Fjernlager: 309
Tilstand: Ny
Udgiver: SEGA Europe
 Pris: 175,00 DKK
 
Køb produktet


Sonic og The All-Stars kastede linje op på startlinjen igen til kamp for herredømmet i den ultimative race. Konkurrer over land, vand og luft i utrolige transformerende køretøjer, der ændres fra biler til både til fly midt-race. Master dine køreevner, som du driver, tønde rolle og øge at overhale dine rivaler, eller bruge dine våben taktisk og frigøre din All-Star træk at få den vindende fordel.

Det er ikke kun dine medmennesker racere du skal holde øje med, da vejen falder væk under dig, eller floden løber tør, nye ruter dukker op, og bilen omdanner at drage fordel af terrænet. Oplev alternative ruter og genveje, som du perfektionere kursus i denne adrenalinmættede streg til målstregen - racing vil aldrig blive den samme igen. Det er ikke bare racing, det væddeløb forvandlet!

Game funktioner

  • Dette er ikke en almindelig race. Hver karakter er udstyret med deres egen unikke køretøj, der kan forvandle sig til en bil, båd og fly til at drage fordel af de skiftende terræn. Hvert køretøj håndterer forskelligt og spillerne skal beherske alle tre at triumfere.
  • Over 20 legendariske All-Stars er tilbage. Den startopstillingen er blevet transformeret som nye ikoniske figurer fra verden af SEGA deltage i løbet. Hvilke andre spil ser et pindsvin kamp det ud mod en abe, en himmel pirat og en økse wielding dværg!
  • Tag til lands, til vands og luften som du race gennem 16 dynamisk skiftende kurser inspireret af Segas berømte gaming historie. Oplev alternative ruter, finde nye power-ups og undgå nye farer, som du race til sejr - alle spor føles anderledes.
  • Anvend et arsenal af ødelæggende våben, der kræver dygtighed til at sigte, skyde, undvige og blokere. All-Star Flytter også vende tilbage, denne gang mere vovede og stilfuldt du kører, jo mere din All-Star måler stiger så du kan frigøre blodbad på dine modstandere!
  • Gamle rivaliseringer kan løses og nye skabes i op til 8 spiller online. Rejse gennem All-Stars 'verden at tage på et stort udvalg af modes og udfordringer, herunder Grand Prix, Battle arenaer og en utrolig verden tour.