Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5026555411431
Vare Nr.: 26788
Titel: Grand Theft Auto V
Varegruppe: PlayStation 3
Genre: Action Adventure
Sprog: 
Lager: 0
Fjernlager: 36
Tilstand: Ny
Udgiver: Rockstar Games
 Pris: 366,00 DKK
 


Los Santos: en vidstrakt solrig metropol fuld af selvhjælpsguruer, starlets og falmende berømtheder, engang misundt af den vestlige verden, der nu kæmper for at holde sig flydende i en æra med økonomisk usikkerhed og billig reality-tv.

Midt i uroen planlægger tre meget forskellige kriminelle deres egne chancer for at overleve og få succes: Franklin, en gadehustler, der leder efter reelle muligheder og alvorlige penge; Michael, en professionel ex-con, hvis pension er meget mindre rosenrød, end han håbede det ville være; og Trevor, en voldelig galning drevet af chancen for en billig high og den næste store score. Når mulighederne løber tør, risikerer besætningen alt i en række dristige og farlige røverier, der kan sætte dem i live.

Grand Theft Auto V er den største, mest dynamiske og mest forskelligartede åbne verden, der nogensinde er oprettet, og blander historiefortælling og gameplay på nye måder, da spillerne gentagne gange hopper ind og ud af spillets tre hovedpersoner og spiller alle sider af spillets sammenvævede historie.

Alle de klassiske kendetegn ved den banebrydende serie vender tilbage, inklusive utrolig opmærksomhed på detaljer og Grand Theft Autos mørkt humoristiske indtryk af moderne kultur sammen med en splinterny og ambitiøs tilgang til multiplayer i åben verden.