Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 3391891973700
Vare Nr.: 26757
Titel: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations
Varegruppe: PlayStation 3
Genre: Fighting
Sprog: Engelsk
Lager: 0
Fjernlager: 179
Tilstand: Ny
Udgiver: Bandai Namco
 Pris: 202,00 DKK
 
Køb produktet


Udviklet af CyberConnect2, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations er den seneste titel i kæmpehit 'Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm' serie af spil. Titlen vil være drivkraften i serien ind i fremtiden ved at revolutionere online-spil og rampe op antallet af spilbare og støtte tegn langt ud over enhver NARUTO spillet før det. Spillerne vil konkurrere i et stort udvalg af online-kamp modes med alle deres foretrukne Naruto tegn inklusive Raikage og Sasuke Uchiha (Susano'o). Naruto-fans har ventet på at se mere af Zabuza og Haku siden lanceringen af ??den oprindelige Manga, og nu vil de have deres chance! Disse er blot nogle få af de mange nye ninjaer i spillet.

Spilfunktioner

  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations vil tilbyde et bredt udvalg af spilbare figurer spænder hver generation af Naruto sagaen sammen utrolig online funktionalitet til at tage NARUTO ninja kampen på den globale scene som ingen spil før det!
  • Alt dette vil sammen med de originale japanske voiceovers og en præsentation, der stikker trofast ud til højtelskede Naruto-universet, at NARUTO Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations tilbyder NARUTO og gaming fans en voldsomme bløde af NARUTO ninja kæmper handling og eventyr!
  • NARUTO er den # 1 bedst sælgende manga i hele Europa og et af de mest kendte tv-anime-serie i øjeblikket sendes på verdensplan.