Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 3700577002922
Vare Nr.: 26600
Titel: Earth Defense Force: Insect Armageddon
Varegruppe: Playstation 3
Genre: Action
Sprog: Engelsk Fransk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: D3 Publishing
 Pris: 143,00 DKK
 
Køb produktet


Den fejl er tilbage i Earth Defense Force: Insect Armageddon, den mest koncentrerede insekt invasion verden har endnu ikke mødt. Menneskeheden står over for i slutningen af ??den menneskelige civilisation i hænderne (eller klør) af tusindvis af gigantiske bugs, medmindre elite Earth Defense Force kan stoppe dem! Earth Defense Force: Insect Armageddon er et helt nyt videospil udviklet af ond cirkel, der udvider Earth Defense Force 2017 univers (japansk titel "Earth Defense Force 3" er udviklet af Sandlot) og fortsætter med at følge den rige historie af sjov og vanedannende gameplay, som gør franchisen en kult klassiker.

Insekt Armageddon er sat i New Detroit og har en Campaign-mode, der lader op til tre spillere holdet op online for at kæmpe mod insekter og udlændinge på tværs af helt ødelægges byen. Den nonstop action gameplay i Insect Armageddon er den hurtigste og mest dødbringende i serien. At bevæbne deres EDF soldater, skal spillerne kontanter i punkt at indsamle over 150 unikke våben og fire opgraderes læderforstærkninger. Desuden spillet udstyret med en seks-mands Survival-mode der sætter et menneske trup mod en nonstop stormløb af de største fjender, de fremmede har at tilbyde. Nye Detroits kæmpe fejl problem er uundgåelig, og menneskehedens sidste håb ligger hos Earth Defense Force at forsvare verden fra insekt sværm, også selvom det betyder at sprænge hele byen som en del af udryddelse processen.

Game funktioner

  • Episke kampe mod Horder af insekter og Giant Alien Robot Invaders: Spillerne vil face-off mod non-stop sværme af angribere der spænder fra gigantiske myrer og edderkopper til robotter stående mere end 100 meter høj for de mest oprørende ødelæggende slag nogensinde har set før.
  • Tre-player online Co-op Campaign Mode: Spil på nettet som en co-op eskadrille og arbejde sammen for at kæmpe gennem fremmede og insekt sværme for verdensherredømmet!
  • Over 150 våben og Four opgraderes Armor Typer: Slaget ved siden af ??en EUF-hold gennem New Detroit bevæbnet med fire opgraderbare rustning typer og over 150 unikke våben, herunder geværer, raketstyr, energi våben, sniper rifler og granatkastere for at afvise fejlen angreb fra alle fjende fronter.
  • Helt Ødelæggelige Miljøer: Gør hvad det kræver at forsvare jorden. Brug morterer og granater til at nedrive hele byens gader fra skyskrabere ned til pølsevogne, som du forsøger at holde insekt invasion fra infesting New Detroit.
  • Seks-afspiller Online Survival Mode Multiplayer Battle: sejre i en all-out kamp til målstregen i Survival Mode, hvor op til seks spillere er udsendt til sammenstød mod en endeløs sværm af fjender, der bliver hårdere med hver bølge.