Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5021290038660
Vare Nr.: 26511
Titel: Kane & Lynch 2 Dog Days
Varegruppe: Playstation 3
Genre: Action
Sprog: Engelsk
Lager: 2
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Eidos Interactive
 Pris: 173,00 DKK
 
Køb produktet


Kane and Lynch 2: Dog Days er et råt og brutalt action skydespil, hvor både hardcore gamere og 'almindelige' spilfans kastes ud i en intens og nådesløs actionfortælling i hælene på to af spilhistoriens mest autentiske og realistiske kriminelle på deres vej gennem Shanghai's rå, kriminelle underverden.

Efter en rutineopgave går helt galt bliver Kane og Lynch pludselig jagtet af hele Shanghai's kriminelle underverden. Lynch har ellers levet det fede liv som vellønnet håndlanger i Shanghai, hvor han har slået sig ned sammen med sin kæreste. Han bliver involveret i en stor våbenhandel men har brug for hjælp til at få de sidste detaljer på plads. Kane derimod har som tidligere lejesoldat med familieproblemer svært ved at slå rod og brug for at komme væk. Trods deres vidt forskellige personligheder beder Lynch sin gamle makker om hjælp. Den hårdhudede duo sætter i fællesskab gang i en kædereaktion af begivenheder på blot to dage, hvor den planlagte handel falder fra hinanden og de kommer til at mærke konsekvenserne på den hårde måde.

Game funktioner

  • Råt, realistisk og ufortyndet – Kane & Lynch 2: Dog Days introducerer en hidtil uset grafisk stil. Ved at låne fra dokumentarfilmenes verden og den bruger-genererede æra leverer Kane & Lynch 2 en helt unik følelse af intens realisme, som aldrig før er set i spillenes verden.
  • To mænd der arbejder alene – To af spilhistoriens mest brutale kriminelle - Kane (en desillusioneret eks-lejesoldat) og Lynch (en selvmedicineret psykopat) – vender tilbage blot for at blive kastet ud i et hektisk kaos af intens action.
  • Hver historie har to sider – Denne overtager spillerne rollen som Lynch, mens de følger hans historie: Han har fundet fred og stabilitet i Shanghai, en by der har budt vestens lokkende kapitalisme velkommen, og han er klar til at udnytte alle de muligheder, som skulle opstå. Han tjener penge i lange baner og er på nippet til at gennemføre en kæmpehandel med et udbytte, der overgår hans vildeste drømme. Og intet må komme på tværs af hans planer!
  • Vesten møder østen – Shanghai - alle gangsteres paradis - er den perfekte legeplads for skrupelløse kriminelle som Lynch. De mange fristelser og den omfattende korruption er blot med til at fremhæve kontrasterne i byen, mens spillerne kæmper sig igennem den brutale, kriminelle underverden - en uigennemskuelig blanding af gamle og nye idealer og regler og fyldt med endeløse muligheder på det sorte marked, som Kane og Lynch er klar til at udnytte til det yderste.
  • Nede men ikke færdig – For at styrke de intense og hektiske spiloplevelser yderligere får spillerne en ekstra chance for at nedlægge deres modstandere: Vælg mellem at fortsætte ildkampene på gadeplan eller forsøg at slippe væk ved at kravle i dækning.
  • Online co-op – Invitér en ven til at kæmpe enten med eller mod hinanden.
  • Skrøbelig alliance – Den roste multiplayer-oplevelse er tilbage med et stort udvalg af nye og forbedrede spilvarianter.