Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 0023272008659
Vare Nr.: 25044
Titel: LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues
Varegruppe: Nintendo DS
Genre: Action Adventure
Sprog: Engelsk Svensk Dansk Norsk Finsk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Lucasarts
 Pris: 74,00 DKK
 
Køb produktet


LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues tager alt det sjove og kreative ved at bygge med LEGO-klodser og kombinerer det med de kvikke bemærkninger, den dristige snarrådighed og den endeløse action, som er blevet varemærket for en af filmverdenens mest populære helte. LEGO Indiana Jones 2 genfortæller scener fra alle Indiana Jones-filmene – for første gang også fra Indiana Jones og krystalkraniets kongerige – med et lunt glimt i øjet, mens vi følger dr. Jones på hans eskapader fra Sydamerikas jungle til ruinerne i Peru. Fansene kan fordybe sig i den mest autentiske LEGO-oplevelse til dato ved at konstruere og bygge deres egne baner klods for klods og ved at kombinere deres egne baner med spillets, så de får en helt igennem unik oplevelse. I LEGO Indiana Jones 2 kan alle konstruere, kæmpe og kævle sig gennem deres yndlingsøjeblikke fra filmene – eller skabe deres egne.

Game funktioner

  • For første gang nogensinde i et LEGO-spil kan du vælge en særlig spiltype, der giver dig mulighed for at skabe dine egne baner og omgivelser og dele dem med dine venner.
  • Få den ultimative og mest autentiske LEGO-oplevelse ved at skabe dine egne baner og kombinere dem med de baner, der allerede findes i spillet. Spil i rollen som alle de nye figurer fra krystalkraniets kongerige, bl.a. Mutt Williams på sin motorcykel, og udnyt særlige evner, f.eks. Oxleys krystalkranie-kraft.
  • Fantasifulde genfortællinger af de kendte film (Indiana Jones og jagten på den forsvundne skat, Indiana Jones og templets forbandelse, Indiana Jones og det sidste korstog samt Indiana Jones og krystalkraniets kongerige) med helt nye opgaver og baner. Denne gang kan du for eksempel opleve den spændende biljagt i Shanghai med Short Round.
  • Når du har klaret banerne i spiltypen Story, kan du prøve dem forfra i Free Play og få et helt nyt eventyr ud af det.
  • Indy kan bevæge sig på helt nye måder og f.eks. fange en fjende med sin pisk og kaste ham hen over skulderen.
  • Hop ind i nye transportmidler, lige fra fly og både til minevogne, og hjælp Indy med at klare alle de nye baner – men pas på kviksandet! Udnyt Indys forbedrede pisk, når du skal manipulere Lego-ting, låse klassiske opgaver op og kæmpe mod dine fjender.
  • Udnyt ting, du finder omkring dig, som våben, f.eks. stole, pistoler, sværd og flasker.
  • Ved at indsamle ting undervejs i spillet kan du få adgang til over 60 spilbare figurer, bl.a. skurke og andre kendte ansigter som Marion Ravenwood, Mutt Williams, Short Round, Rene Belloq, Willie Scott, Marcus Brody, dr. Henry Jones senior og Irina Spalko.
  • Mulighed for at bytte figur og spille helt frit.
  • Spillets handling lægger op til samarbejde mellem to spillere, og med muligheden for, at en spiller kan springe til og fra undervejs, har forældre alle tiders undskyldning for at genopleve Indiana Jones sammen med deres børn på en sjov og underholdende måde.