Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 0023272006136
Vare Nr.: 24792
Titel: LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
Varegruppe: Nintendo DS
Genre: Action Adventure
Sprog: Engelsk Dansk
Lager: 2
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Lucasarts
 Pris: 152,00 DKK
 
Køb produktet


Manden med hatten er tilbage - og parat til, takket være LEGO, at vise at han ikke er blevet klodset med alderen. Spillet finder sted i de sædvanlige filmiske omgivelser og LEGO Indiana Jones indeholder en morsom og unik version af trilogien Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark, Indiana Jones and the Temple of Doom og Indiana Jones and the Last Crusade.

Brug dit mod og din intelligens til at guide Indy gennem spændende omgivelser så som Sydamerikas jungle og Indiens bjerge samt kendte steder så som det velkendte stenløb, hvor den verdensberømte og forbilledlige arkæolog skal undslippe en gigantisk og bevidst mere 'klodset' - rullende kolos. Indianas frygt for slanger vil også spille en stor rolle i spillet og vil svække helten, indtil de krybende rædsler er fjernet.

Heldigvis for Indy, så skal han ikke modstå alle disse grusomheder selv. Over 60 forskellige figurer fra filmens univers er parat til at blive spillet med, bl.a. Jones Senior, Mola Ram, Short Round og Willie Scott - og hver at deres kropsdele kan sættes sammen til at bygge din egen skabning.

Game funktioner

  • Svøm, kravl, hop og meget andet gennem Indiana Jones' univers, og brug Indys karakteristiske pisk til at angribe, svømme og interagere
  • Slut dig sammen med en ven i samarbejdende mode til at bekæmpe fjender og finde verdens største skatte
  • Brug karakterspecifikke evner inklusive udgravninger af Satipo, en paraplysvævning af Marcus Brody og kontrol over Marion Ravenwoods abe