Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 8717418107840
Vare Nr.: 24530
Titel: Disney's Chicken Little: Ace in Action
Varegruppe: Nintendo DS
Genre: Action
Sprog: Engelsk Hollands
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Buena Vista Games
 Pris: 112,00 DKK
 
Køb produktet


Inspireret af "film i filmen" finale af Walt Disney Pictures 'box office hit film "Chicken Little," Disney's Chicken Little: Ace in Action funktioner Ace, superhelten alter ego i Chicken Little, og Hollywood versioner af hans utilpassede band af venner: runt, Abby og Fish-Out-of-Water. Besætningen står ud mod Foxy Loxy og hendes onde amazon-hjælper Goosey Loosey, som har en ondskabsfuld plan om at overtage Jorden. Slaget onde alien-robotter gennem flere niveauer på tværs af solsystemet og bekæmpe dine fjender i en af tre forskellige gameplay modes: Ace til fods som soldat, runt da føreren af en pansret tank og Abby som pilot på et rumskib.

Den oprindelige Chicken Little og hans venner Abby, runt og fisk, vi kender fra den originale film er med i cut-scenes gennem hele spillet. Chicken Little modtager en kopi af den seneste video spil stjernespækket hans superhelte alter ego, og opfordrer sine venner til at komme over og spille spil med ham, i kraft at skabe en "video game i et videospil." Udseendet og fornemmelsen af Disney's Chicken Little : Ace in Action er en over-the-top parodi på 1950'ernes sci-fi film inspireret af indblik i Ace's verden fra filmen.

Game funktioner

  • Game kontrol vil udnytte den innovative Wii controller til at styre lager og manipulere i spillet kamera perspektiv blot ved at pege på mål.
  • Fire nye dynamiske verdener at udforske: Pluto, Saturn, Mars og Månen
  • Fire unikke former for spil: Ace til fods som soldat, runt som en tank kommandør og Abby som pilot på et rumskib og hovercraft
  • 24 mission spændende tur på tværs af solsystemet med Ace, runt og Abby på skift sprængning skurkene
  • Diverse og sjov udvalg af våben og gadgets for at besejre fjender og navigerer overjordisk landskaber
  • To-personers multiplayer mode for tank og rumskib niveauer
  • originale Chicken Little og hans venner fra "Chicken Little" film også vises i cut-scenes gennem hele spillet