Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5026555055246
Vare Nr.: 11377
Titel: BioShock 2
Varegruppe: PC
Genre: FPS
Sprog: Engelsk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: 2K Games
 Pris: 67,00 DKK
 
Køb produktet


Multiplayer i BioShock 2 giver en rig forhistorie oplevelse, der udvider oprindelse til BioShock. Sæt i løbet af efteråret Rapture, påtager spillerne sig rollen som en Plasmid test emne for Sinclair Solutions, en førende leverandør af plasmider og tonika i den undersøiske by Rapture, som først blev udforsket i det oprindelige BioShock. Spillere bliver nødt til at bruge alle de elementer i BioShock værktøjssamling at overleve som den fulde dybde af BioShock erfaring er raffineret og omdannet til en unik multiplayer-oplevelse, der kun kan findes i Rapture.

Game funktioner

  • Udviklingen i genetisk forbedret shooter - Tjen erfaring point i gameplay at tjene adgang til nye våben, plasmider og tonika, der kan bruges til at oprette hundredvis af forskellige kombinationer, så spillerne kan udvikle en unik karakter, der henvender sig til deres spillestil.
  • Forlæng Rapture fiktion - Spillere vil træde i fodsporene på Rapture borgere og lære mere om fald Rapture, da de fremskridt gennem erfaring.
  • Se Rapture før faldet - Oplev Rapture før det blev regenereret ved havet og engagere sig i kamp over ikoniske miljøer i steder som Kashmir Restaurant og Mercury Suites, som alle er blevet omarbejdet fra jorden op til at levere en hurtig tempo multiplayer-oplevelse.
  • FPS veteraner tilføje deres touch til multiplayer oplevelse - Digital Extremes bringer mere end 10 års første person shooter erfaring herunder udvikling af prisvindende poster i Unreal og Unreal Tournament franchise.