Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5060138433854
Vare Nr.: 11354
Titel: Football Manager 2008
Varegruppe: PC
Genre: Sport
Sprog: Engelsk Dansk Svensk Norsk Finsk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: SEGA Europe
 Pris: 187,00 DKK
 
Køb produktet


Med helt nye funktioner, forbedret gameplay og en dybde kun set fra Sports Interactive, tilbyder Football Manager 2008 en management simulation der er second to none. Er appetitvækkende af enhver fodboldfan, har Sega og Sports Interactive afslørede de vigtigste nye funktioner i Football Manager 2008.

Game funktioner

 • Match Flow - Den største ændring i match-dag i en Sports Interactive spil siden indførelsen af den anden kamp motor. Match flow giver mere stemning til match-dage med match previews, hold foredrag, oppositionen spiller instruktion, kampen i sig selv, halv tid og post match. Disse nu problemfrit følger op på hinanden, med ikke mere at dvæle ved lave taktiske ændringer, og en mini-radar banen samtidig med at de taktiske ændringer for at holde dig i kontakt med, hvad der sker i kampen
 • International Management - Den internationale ledelse gameplay er blevet fuldstændig moderniseret til Football Manager ™ 2008, herunder, men ikke begrænset til, medier forbedringer, internationale pensioneringer, spiller interaktion, internationale spejder, forbedret pool udvælgelse, kaptajn udvælgelse og en adskillelse af international og klub moral for spillerne.
 • lettere at bruge - En meget renere hud, en helt ny rådgiver system til at hjælpe spillerne gennem forskellige områder af spillet. En ny noter og notebook-system, bedre knappen positionering enklere navigation og en opdateret tutorial og manual. Også, at træner rapporter overtager et nyt hold lettere, og den nye kalender system viser alle vigtige datoer i hele sæsonen. Disse er alle med til at gøre Football Manager ™ 2008 er den nemmeste Sports Interactive spil til brug endnu.
 • Tillid - Spillerne kan nu let se, hvad bestyrelsen og tilhængere tænke over deres præstationer i spillet gennem det nye tillid sektion. Dette giver spillerne feedback, ikke kun på deres nuværende fremskridt i konkurrencer, men også deres økonomiske forvaltning og signings.
 • Transfer Centre - En ny måde at håndtere alle aktuelle overførsel og lån bud på en spillere klub, både indgående og udgående, hvilket gør det nemmere at sammenligne tilbud og forkaste eller acceptere dem.
 • Match Engine Forbedringer - En markant forbedret match engine, endnu en gang at udnytte fodboldmæssige hjernen tidligere i Irland international aktør Ray Houghton samt andre værktøjer, der anvendes af det virkelige liv ledere til at få mest nøjagtige simulering af fodbold i en computer spil. Muligheden for at ændre tonehøjden dimensioner i starten af sæsonen, der passer til spillere stilarter spille bedre er også blevet tilføjet.
 • Awards omskrive - En gennemgang af de priser system inde i spillet, der er ikke kun mere præcis nu, men indeholder også nye priser, såsom den europæiske gyldne støvle, og en "bedste elleve", som viser de all-time (i spil) bedste elleve for alle hold og nationer.
 • Finances forny - For at afspejle ændringerne i moderne fodbold, har Sports Interactive opdateret finansielle område af Football Manager ™ 2008 for bedre at afspejle de stadigt skiftende fodbold verden, med mere information til rådighed for bestyreren også, herunder, men ikke begrænset til, corporate kampdag indkomst, sæsonkort nyheder, investeringsfonde, forbedret sponsorater, kollektive vinde bonusser, og evnen til at bevæge sig rundt midler fra løn budget og overførsel budget (og vice versa) på noget tidspunkt at hjælpe dig i din søgen efter den ideelle trup.
 • Fan dage - Bestyrelsen kan nu arrangere fan dage til at sætte skub i skrantende tilskuere, eller ved de kampe, der kan tiltrække en lav publikum, med en langsigtet at påvirke tilskuere, hvis alt går vel.
 • Udvidet medier - Flere medier og feedback end nogensinde før, plus flere detaljer i de eksisterende medier, og en ny konkurrence nyhedssektion at finde ud af, hvad store ting der foregår i alle liga konkurrencer.
 • Regenereret spiller foto's - Alt i spil genererede spillere har nu billeder ved hjælp af FaceGen teknologi til at give hver spiller mere personlighed, og muligheden for spillerne at blive set vokse op foran dine øjne, da spillet foregår.
 • Hurtigere - Gemme og indlæse er nu betydeligt hurtigere, med net-spil hurtigere og smidigere at spille, samt taktiske ændringer og match rapporter er hurtigere end nogensinde før
 • .