Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 3307211310650
Vare Nr.: 11271
Titel: Surfs Up
Varegruppe: PC
Genre: Sport
Sprog: Engelsk Dansk Finsk Norsk Islandsk Svensk
Lager: 0
Fjernlager: 226
Tilstand: Ny
Udgiver: Ubi Soft
 Pris: 71,00 DKK
 
Køb produktet


Surf's Up er et spændende arkadesurfing og ekstremsport videospil. Handlingen er indstillet til årlige "Reggie Belafonte Big Z Memorial Surf Off", hvor surfere fra hele verden er klar at risikere det hele for ære. Spillere vil opleve suset og spændingen ved at surfe i eksotisk surf steder rundt om Pen Gu Island og kan rive den op og spille som en af ??10 karakterer fra filmen, inklusive Cody, den unge udfordrer fra Shiverpool; Tank, den nådesløse mester; eller Big Z, surfelegenden fra fortiden. Kun ved at mestre og forstå bølgerne kan spilleren blive ikke kun den nye mester, men en sand surflegende. Spilfunktioner omfatter:

Spilfunktioner

  • Innovativ arkade- og surffølelse med spillere, der udfører en række imponerende tricks luften og lære at surfe inde i et rør.
  • Vind mesterskabet i singleplayer-tilstand, eller udfordr dine venner i multiplayer tilstand med nem pick-up-and-play spilkontrol.
  • 10 spilbare karakterer med deres egne tricks og karakteristika. Imponerende vandsimulering og fysik. Surf på en række forskellige steder, hver med sine egne bølger og forhindringer. Træn i roligt vand i Shiverpool, kør på dine første tubes på Pen Gu Island, og prøv at surfe på eksplosivt vand i vulkanområdet.
  • Tonsvis af indhold, der kan låses op.
  • Fantastisk spilsoundtrack til carving waves med 10 licenserede musiknumre.