Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 3348542129108
Vare Nr.: 11120
Titel: STARCRAFT + STARCRAFT EXPANSION SET
Varegruppe: PC
Genre: Strategy
Sprog: Engelsk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Blizzard Entertainment
 Pris: 167,00 DKK
 
Køb produktet


I en fjern fremtid en lille gruppe af mennesker landflygtiges er blevet dømt til at kæmpe for overlevelse på kanten af galaksen. Gennem militære styrke, spionage og bedrag, har en samlet Terran regering fastholdt en urolig fred. Som ressourcer køre kort, men disse konfødererede nationer befinder sig ud over de rige verdener af deres fremmede naboer, den gådefulde Protoss. For yderligere at komplicere sagerne, det lader til, at en hidtil ukendt og dødbringende arter kun kendt som Zerg er trådt Protoss plads og ødelægger alt på sin vej. Den tid til krig er kommet ...

Game funktioner

  • Da den militære leder for din arter, skal du samle de ressourcer, du har brug for at træne og udvide dine styrker og føre dem til sejr. 30 unikke missioner vil udfordre dig på tværs af tre forskellige kampagner, som du styrer galaksens skæbne.
  • Kontrol nogen af tre forskellige arter, hver med unikke enheder, teknologier, attributter og evner
  • Multiplayer spil for op til 8 spillere over IPX netværk og Battle.net ®, 4 spillere med direkte kabeltilslutning, og 2 spillere med modemforbindelse.
  • Inkluderet Kampagne Editor giver spillerne mulighed for at redigere enheder og oprette deres egne kampagner.
  • StarCraft prale prisbelønnede avancerede kontrolfunktioner, såsom waypoints og uddannelse køer, der skal sikre bedre gameplay.