Betaling med Visa/Dankort  Betaling med Visa  Betaling med Visa Electron  Betaling med MasterCard  

    PC    PS5    Android    iPad    Xbox Series X    PC Hardware    Xbox 360    PS3    Xbox    NDS    PSP    GBA    Wii
Stregkode: 5037999007432
Vare Nr.: 10170
Titel: Broken Sword / Broken Sword II: The Smoking Mirror
Varegruppe: PC
Genre: Miscellaneous
Sprog: Engelsk
Lager: 1
Fjernlager: 0
Tilstand: Ny
Udgiver: Sold Out Software
 Pris: 89,00 DKK
 
Køb produktet


EKSTRAVÆRDI 2 FANTASTISKE SPIL

BRUGT SVERD
Fra skaberne af den meget roste Lure of the Temptress and Beneath a Steel Sky kommer endnu et eventyr af episke proportioner.
En uskyldig ferie i Paris fører uforvarende en ung amerikaner, George Stobbart, afsted på en mystisk og overbevisende eskapade, der kan ændre menneskets skæbne. Som George bliver du kastet i intrigernes arme, mens du afslører en uhyggelig samordning, som kan vende verden på hovedet.
Besvar opfordringen til handling! Søg kritisk information, løs kryptiske gåder bundet i tricks. Tag på en banebrydende ekspedition over hele kloden, hvor de mennesker, du møder, væver gåder om dig. Afslør deres mørkeste hemmeligheder, afslør deres monstrøse plan. Påkald din dybeste styrke og trofaste vilje til at udfordre disse sorte hjerter til at forråde den uudsigelige sandhed.

BRUKET SVORD II
De uforfærdede eventyrere George og Nico er involveret i endnu en mystisk eskapade af brutalitet, ulykke og umoral i dette, efterfølgeren til det meget succesrige Broken Sword. Onde besværgelser og brutale repressalier hjemsøger dem, mens de står over for deres mest skumle udfordring til dato!
Mens formørkelsens truende mørke kvæler alt, afslører opdagelsen af en uhyggelig narkoring en mystisk kraft i en gammel civilisation. Pinsel og terror, offerritualer og blodig massakre er afdækket under et slør af Maya-mysterium.
Kidnapning, stjålne skatte, astronomi og dødbringende narkobaroner er de mindste af vovehalsduoens bekymringer, da guddommelige kræfter truer med at udslette menneskeheden! Nerve, list og list er afgørende for at erobre dette overbevisende eventyr, der garanteret vil efterlade dig med et smertefuldt sind og et hjerte. Over 60 tegn til at interagere med og over 60 brugbare elementer. Undersøg hundredvis af tankevækkende gåder og spor i denne smukke, klassisk animerede sekvens af meget detaljerede steder.